Nyt on paras aika valmistaa kuivalihaa itse – keittiömestari jakaa vinkit onnistumiseen
Jos kuivaliha saa veden kielelle, nyt on aika toimia, sillä käsillä on vuoden paras aika valmistaa kuivalihaa itse. Kuiva kevättuuli eli ahava kuivaa lihan ulkosalla ilman suurempaa vaivannäköä.
Tilaajalle

Osaston luetuimmat
- Puoliso kuoli väärässä paikassa, joten hautapaikkaa ei herunut kotikunnasta – ”Olen harkinnut jopa eroa kirkosta”, pettynyt leski huokaa
- Oletko tavannut savolaisen, joka puhuu stadin slangia paremmin kuin helsinkiläinen? Ilmiö on tavallinen, ja syntyy vuorovaikutuksesta
- Saksanseisoja juoksi päin äestä ja takajalka jäi pelkän nahan varaan – alkoi hoitorumba, johon on upposi kymppitonni
- Tutkimusten yllätystulos: Makeutusaineet eivät laihduta eivätkä ehkäise kansantauteja
- Video: Toinen maailmansota hävitti perinteikkään suomalaisen hyljekoiran maan päältä - nyt norppia metsästänyt seiskarinkoira voi taas hyvin
- Oopperan ja baletin äänitorvi Liisa Riekki pitää Riikka Purran kommenttia kulttuurista luksuspalveluna tylsänä
- Suloiset unilelut lumoavat perinteisessä käsityönäyttelyssä – ”Käsityössä on mukana on aina ripaus aitoa läheisyyttä”