Maaseutu

Felfie-sivusto esittelee viljelijöiden omakuvia ympäri maailman

Maaseutu 07.01.2014

Nuoren brittitoimittajan avaamalta Felfie-sivustolta löytyy viljelijöiden omakuvia Uutta-Seelantia ja Kanadaa myöten. Saadaanko mukaan kohta suomalaistuottajia?


farmingselfie.com

Selfie eli käsivarren mitan päästä otettu omakuva oli muutama vuosi sitten lähinnä teinityttöjen harrastus. Nyt niitä ottavat kaikenikäiset ihmiset.

26-vuotiaan britin Will Wilsonin avaama Felfie-sivusto esittelee omakuvien mielenkiintoisen alalajin: viljelijä-selfiet.

Aluksi sivustolla esiintyivät brittiviljelijät, mutta idea levisi nopeasti laajemmalle. Nyt sivuilta löytyy kuvia monesta muusta Euroopan maasta, USA:sta ja Kanadasta ja jopa Uudesta-Seelannista.

Kuvia on otettu eläinten kanssa, traktorin hytissä ja perheen keskellä. Kuvissa näkyy niin nautoja ja alpakoita kuin sokerijuurikasta ja joulukuusiviljelmä.

Wilson on kotoisin maatilalta ja opiskellut yliopistossa elintarvikkeiden markkinointiin liittyviä aineita. Hän on tehnyt maatalouteen liittyviä töitä eri puolilla maailmaa ennen kuin ryhtyi maataloustoimittajaksi.

Wilson toivottaa tervetulleeksi tuottajien kuvat kaikkialta maailmasta. Hänen tavoitteensa on vahvistaa viljelijöiden ammattiylpeyttä ja yhteishenkeä.

Ohjeet kuvien lähettämiseen löytyvät sivustolta.

http://farmingselfie.com

AIHEESEEN LIITTYVÄT ARTIKKELIT