”Vätysmäinen kuluttaja ei jaksa ajatella ruuan alkuperää”
Kaupan hyllyiltä on paljon vaikeampi löytää lähiruokaa kuin monikansallisten yritysten standardituotteita. Lähiruokayrittäjä Aki Arjola ei kuitenkaan syytä tästä kauppaa.”Syynä on kuluttajan vätysmäinen laiskuus. Olemme täysin ulkoistaneet ruokamme tuottamisen ja kaupankäynnin. Niin pitkälle, ettemme edes halua ajatella, mitä syömme.”
Osaston luetuimmat
- Lukijalta: Vaaratilanne maitotilalla – lehmät jäivät lypsämättä ja ruokkimatta, kun lomittaja ei saapunutkaan
- Traktorit vyöryvät taas kaupunkiin: MTK kampanjoi tasapainoisemman ruokamarkkinan puolesta kolmella paikkakunnalla
- Uusi yhtiö aloittaa GEA-lypsyrobottien huolto- ja myyntiorganisaationa
- Navetasta saa apua vaikka nepsy-lapsen pöpökammoon – maatilaympäristö on otollinen kuntoutustoimintaan
- Karu totuus paljastui sukupolvenvaihdoksen jälkeen – tilan laskelmat olivat kaunisteltuja
- Ryskypäivät on entistäkin ammattimaisempi, juhlaa unohtamatta
- Hedelmätarha jätti palkat maksamatta ja kohteli työntekijöitä huonosti, kertoo ÅRTV – tarhuri kiistää ukrainalaisten työntekijöiden syytteet