Maatalous

Maalaisjärki-kanava Youtubessa tekee sen, "mikä meille vanhoille jäärille on paljon vaikeampaa" – Maitoyrittäjät palkitsivat kanavan Vuoden maitotekona

Anna Länsisalmi-Keisala tubettaa Maalaisjärki-kanavalla maatilan elämästä kuluttajille ja vastaa kommentteihin.
Petteri Kivimäki
Anna Länsisalmi-Keisalan yleisön suosikki on lapinlehmä Nuorgam, joka on jo tottunut poseeraaja.

Maitoyrittäjien puheenjohtaja Juha Kantoniemi lukee Maalaisjärki-kanavan vahvuudeksi, että muualta kuin maalta tulevana Anna Länsisalmi-Keisala ymmärtää hyvin kaupunkilaisen sielunmaisemaa ja osaa muokata viestinnän houkuttelevaksi suurelle yleisölle.

"Sellainen on meille maitotilojen vanhoille jäärille paljon vaikeampaa", Kantoniemi myöntää tiedotteessa ja kiittää Länsisalmi-Keisalaa arvokkaasta työstä toimialan näkyvyyden parantamiseksi.

Räjähdysmäisen suosion saaneella kanavalla on tehty ensimmäisen toimintavuoden aikana yli kolme miljoonaa videolatausta. Videoita kuvataan katsojien toivomista teemoista ja tubettajan rooliin kuuluu myös satojen kommenttien lukeminen ja niihin vastaaminen.

Noin 25 000 tilaajaa kerännyt Maalaisjärki-kanava valittiin myös vuoden opetuskanavaksi Youtube-gaalassa.

"Olen kyllä tosi paljon tykännyt tubettaa meidän maatilan elämästä kuluttajille – vaikkakin aikaa vieväähän se on. Joten on tosi kiva, kun muistetaan tällaisilla palkinnoilla ja maitotonkkaa mulla ei itseasiassa vielä ole", iloinen voittaja kommentoi palkintoa tuoreeltaan.

Lue myös:

Tuhannet fanit seuraavat Keisalan lehmien elämää somessa – Anna Länsisalmi-Keisala kertoo maitotilan elämästä selkeästi kanavallaan: "Kaikki huomaa, miten hyvin meillä hoidetaan eläimiä”

Lehmärakkaus leviää! Maalaisjärki-kanava pokkasi Youtube-gaalassa Vuoden opetuskanava -palkinnon: yli 16 800 seuraajaa elää mukana maitotilan arjen iloissa ja suruissa

Lue lisää

Lehmärakkaus leviää! Maalaisjärki-kanava pokkasi Youtube-gaalassa Vuoden opetuskanava -palkinnon: yli 16 800 seuraajaa elää mukana maitotilan arjen iloissa ja suruissa

MTK:n Marttila papin kohukolumnista: "Tyrmistyttävä hyökkäys suomalaista kotieläintuotantoa ja tuottajia kohtaan"

Kadonneet eläimet, hiljaisuus ja runsaat teurastukset omaan käyttöön voivat herättää valvojan kiinnostuksen – Rikos voi paljastua eläinrekisterin kautta

Lomituksen ilta- ja viikonloppupäivystys lopetettiin Savitaipaleella, jatkumista selvitetään – "Asia on tärkeä ja hyvin toivottavaa, että saataisiin päivystys toimimaan"