Maatalous

Vielä ehtii ilmoittautua webinaariin: Verottaja perehdyttää torstaina tämän vuoden verouudistuksiin

Verohallinnon verkkoseminaarissa aiheena maatalouden ja metsätalouden veroilmoittamisen muutokset.
Jarkko Sirkiä
Veroilmoittaminen siirtyy tänä vuonna Omavero-palveluun.

Verohallinto järjestää huomenna torstaina aamupäiväseminaarin maatalousyrittäjien ja metsätalouden veroilmoittamisen uudistuksista.

Seminaari on katsottavissa suorana kello 9.30–11.30. Myöhemmin päivällä se tulee katsottavaksi tallenteena Verohallinnon Youtube-kanavalle.

Veroilmoittaminen muuttuu tänä vuonna merkittävästi, sillä kaiken muun henkilöverotuksen tavoin myös alkutuottajien veroilmoitukset annetaan tästä vuodesta lähtien Verohallinnon Omavero-palvelussa. Samalla myös vanhat paperilomakkeet on uudistettu ja veroilmoitusten jättämisen määräpäivät ovat muuttuneet.

Seminaari on ilmainen ja sen voi kuka tahansa katsoa omalta kotikoneeltaan tai vaikka kännykän näytöltä. Halukkaat voivat myös esittää etukäteen kysymyksiä asiantuntijoille seminaarin aiheeseen liittyen.

Jotta seminaarin pääsen katsomaan suorana ja esittämään kysymyksiä, siihen pitää ilmoittautua etukäteen. Ilmoittautumaan pääset tästä.

Jälkikäteen katsominen ei edellytä, että on ilmoittautunut seminaariin.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

MTK:n tuoreessa Maaltavastaajat-podcastissa viime hetken vinkit maatilan verosuunnitteluun

Maatalouden veroilmoitus palautetaan ensi vuonna vasta huhtikuussa – Pelkkää metsää omistavat ilmoittavat entiseen tapaan

Kysy maa- ja metsätalouden verotuksesta – MTK:n verojuristi vastaa videolähetyksessä