POSTIN LAKKO: MT:n artikkelit ja näköislehti nyt kaikkien luettavissa ilmaiseksi – näköislehteen pääset tästä
Maatalous

Okrassa jo 55 000 kävijää – myös viimeisestä näyttelypäivästä odotetaan vilkasta

Sade-ennuste leikkasi perjantain kävijämäärää, mutta aurinkoinen sää ennakoi viimeisen näyttelypäivän vetävän enemmän väkeä.
Jarno Mela
Änkön tilan kyyttö Jäähile kierteli keskiviikkona näyttelyalueella Kasvua suomenkarjasta -hankkeen projektipäällikkö Riitta Niirasen kanssa.

Okra maatalousnäyttelyssä on vieraillut kolmen näyttelypäivän aikana noin 55 000 kävijää.

Järjestäjät uskovat lauantain viimeisestä näyttelypäivästä tulevan vilkkaan, sillä sää on lämmin ja aurinkoinen.

Tänään lauantaina ohjelmassa on vielä muun muassa karjakehässä holstein-rodun vuosinäyttely, hevosareenalla karjan paimennusta ja lännenratsastusta sekä lammasosastolla kerintänäytös.

Näyttelypäällikkö Jukka Isotalo arvioi perjantaina, että lauantai olisi näyttelypäivistä vilkkain ja keräisi noin 25 000 kävijää. Näin kokonaiskävijämäärä nousisi viime vuoden tasolle, jolloin Okrassa vieraili neljän päivän aikana yli 81 000 kävijää.

Keskiviikon avajaispäivänä Okrassa oli lähes 17 000 kävijää. Toisena näyttelypäivänä kävijöitä oli yli 24 000. Perjantaille ennustettu sadesää vaikutti kävijämääriin, vaikka isompi kuuro ropsahti taivaalta vasta iltapäivällä neljän aikaan. Perjantaina näyttelyssä vieraili vain 14 200 kävijää.

Okra maatalousnäyttely on avoinna lauantaina kello 9–17.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Näyteikkunat auki maaseudun elämään

Toimiva robottinavetta ja 40 lypsylehmää ovat kesän Okra-messujen vetonaula

Yksittäisen vegetuotteen huono maku ja suunnittelu sabotoi kaikkia kasvistuotteita – "Kunhan se on kasvista"- ajattelulla ei pärjää markkinoilla