Maatalousnäyttely Farmarille lisää yhteistyökumppaneita: mukana myös Maaseudun Tulevaisuutta julkaiseva Viestilehdet - Maatalous - Maaseudun Tulevaisuus
Maatalous

Maatalousnäyttely Farmarille lisää yhteistyökumppaneita: mukana myös Maaseudun Tulevaisuutta julkaiseva Viestilehdet

”Luonnollisesti haluamme olla näyttävästi mukana maa- ja metsätalouden päätapahtumassa", kommentoi päätoimittaja Jouni Kemppainen.
Sanne Katainen
Farmari-näyttelyssä nähdään tänäkin vuonna muun muassa paimennusnäytöksiä.

Vuoden suurin maatalousnäyttely Farmari on saanut taakseen lisää pääyhteistyökumppaneita jo julkistettujen oheen. Mikkelissä 2.-4. heinäkuuta pidettävän näyttelyn päävastuullinen järjestäjä on ProAgria Etelä-Savo.

Pääyhteiskumppaneja ovat Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk, LähiTapiola, Metsä Group, Mikkelin kaupunki, Valio ja Viestilehdet.

”Näin isoa tapahtumaa ei voi järjestää yksin. Pääyhteiskumppanit tuovat Farmarille merkittävää lisäarvoa", toteaa Farmari 2020 -näyttelyn johtaja Heikki Pahkasalo.

Viestilehdistä Pahkasalo mainitsee erityisesti Maaseudun Tulevaisuuden, joka tavoittaa alan ammattilaiset.

”Luonnollisesti haluamme olla näyttävästi mukana maa- ja metsätalouden päätapahtumassa Farmarissa, jossa tavoitamme lukijamme. Farmarin-virallinen näyttelyliite ilmestyy Maaseudun Tulevaisuuden välissä 24. kesäkuuta”, kertoo MT:n päätoimittaja Jouni Kemppainen.

Lue lisää

Elintarvikejalostus ja luomu vahvoja Etelä-Savossa – näkyy myös Farmarin tarjonnassa

Kesän Farmari-näyttely on tuottajille kohtaamispaikka, ja kuluttajille näyteikkuna alkutuotantoon

"Välillä on harmittanut kolmen voimasanan verran, kun viljelijöiden etujärjestö syyttää kauppoja korkeista katteista", maata viljelevä K-kauppias toivoo ruokaketjulta uudenlaista yhteistyötä

Saksa valjastaa metsästyskoirat villisikaruhojen jäljittämiseen