Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan
Mainos: Teollisuushankinta

RUMISTART GREEN lehmien uusi nestemäinen täydennysrehu on reilusti muutakin, kuin vain lisäenergiaa!

Rumistartin sisältämä monopropyleeniglykoli tuotetaan kasviöljyteollisuudessa. Näin se ei ole yhtä altis voimakkaille hintanousuille, kuin fossiilisista lähteistä peräisin oleva propyleeniglykoli.
Kuva: Satu Örnberg

Propyleeniglykolin lisäksi tuotteessa on merkittävä määrä erilaisia rehukomponentteja, jotka tekevät siitä erinomaisen pötsin tilavuuden kasvattajan sekä utare- ja sorkkaterveyden apurin. Tuotteen sisältämä sorbitoli puolestaan tehostaa aineenvaihduntaa naudan elimistössä ja lisää sapen eritystä. Tämä osaltaan estää erittäin haitallisen rasvan kertymistä maksan ympärille. Tämä tuo tuotteelle lisäarvoa, sillä rasvoittunut maksa seurauksineen on yksi merkittävimmistä ennenaikaisista ja ”näkymättömistä” karjasta poiston syistä! Ennenaikaisilla poistoilla on valtava vaikutus tilan kannattavuuteen: on iso ero, lypsääkö lehmä elämänsä aikana esim. ”12 000 litraa” enemmän vai vähemmän maitoa, sillä jokaisen lehmi-vasikan kasvatuskulu vasikasta tuottavaksi lypsylehmäksi on aina lähes vakio.

Puutio & Niemelän Ay:n maitotilan osakas Matti Niemelän 4 kk:n käyttökokemuksien mukaan Rumistart Green on erittäin toimiva tuote.

Matti kertoo: "Rumistartissa miellyttää tuotteen hyvä olomuoto ja juoksevuus. Ainakin tähän asti tämä nesterehu on toiminut hyvin lypsyrobotin automatiikassa. Tuote on myös maittanut kiitettävästi vastapoikineille lehmille heti ensimmäisestä käyttöpäivästä lähtien, eikä erillistä "totuttelua" ole tarvittu. Siinä on persoonallinen, jollain tapaa makeakin tuoksu, josta kertoo osaltaan se, että lypsyaktiivisuus ja lehmien kierto on toiminut vähintäänkin yhtä hyvin, kuin edellisen käytössä olleen nestemäisen energiarehun aikaan. Tuotetut maitolitrat ja pitoisuudet ovat olleet muutaman kuukauden otannalla entisellään (toimittajan huomautus: poikimarytmi ja säilörehun erämuutokset huomioiden), joten voin suositella kokeilemaan tätä toimivana, maittavana ja monipuolisena ratkaisuna."

Rystysten verran syitä, miksi Rumistart Green:

  1. Juokseva, maittava ja paakkuuntumaton nesterehu lypsyrobottien automatiikkaan, suoraan lehmän suuhun tai rehun päälle.
  2. Täydentää energiavajetta, kiihdyttää naudan aineenvaihduntaa -> suurentaa naudan syömää kokonaisrehuannosta, tukee vastustuskykyä ja ehkäisee omalta osaltaan erilaisia tulehdustiloja.
  3. Pääraaka-aine: kasviöljyteollisuudesta eristetty monopropyleeniglykoli -> ei yhtä altis energian hinnannousuille, kuin ns. fossiilinen p.g.
  4. Kasviöljyteollisuudesta peräisin olevan propyleeniglykolin hiilijalanjälki 2 500 ekvivalenttia pienempi vs. fossiilinen p.g.
  5. Maksan terveys: mm. sorbitoli ja koboltti tehostavat rasva-aineenvaihduntaa ja ehkäisevät maksan rasvoittumista. Rasvoittunut maksa tavataan « avauksessa » n. 20-40%:lla ennenaikaisesti teurastetuilla lypsylehmillä! Rasvamaksa usein syömättömyyksien ja tulehduskierteiden taustalla.
Kuva: Satu

Rumistart Green pakkauskoot: heti toimitukseen: 20 kg, 230 kg ja ennakkomyyntinä: 1070 kg.

MARKKINOINTI ja MAAHANTUONTI:

Oy Teollisuushankinta TH Ab, Rauno Somero p.040 521 9665, Markus Anttiroiko p.0400 792 604

MYYNTI:

Meijerit ja maatalouskaupat

Mainos: Teollisuushankinta