Maatalous

Kuusamon Juusto vaihtaa toimitusjohtajaa

Uuden johtajan kerrotaan olevan markkinointiosaaja. Vaihdoksen toivotaan tuovan yritykselle uutta kasvua.
Pekka Fali
Kuusamon Juuston tunnetuimpia tuotteita ovat muun muassa emmentaljuustot sekä Paimenpoika-tuotemerkin alla olevat juustot.

Kuusamossa lähialueen maidosta juustoa valmistava Kuusamon Juusto hakee uutta kasvua palkkaamalla yrityksen johtoon markkinointiosaajan, yhtiö kertoo.

Jyrki Vaittinen on nimitetty yrityksen toimitusjohtajaksi marraskuun alusta alkaen. Nykyinen toimitusjohtaja Esko Saajanto keskittyy jälleen hallitustyöskentelyyn.

Vaittinen on toiminut aikaisemmin markkinoinnin ja liiketoiminnan kehittämisen tehtävissä muun muassa Fazer Makeisilla, McDonald’silla, Danonella sekä Mandatum Lifella.

”Kuusamon Juusto on mielenkiintoisessa muutosvaiheessa oleva yritys, jonka historia on melko tuotantolähtöinen. Uskonkin että kuluttaja- ja asiakaslähtöisellä tekemisellä on saavutettavissa merkittävää kasvua. Kaiken pitää lähteä siitä mitä kuluttajat arvostavat juustovalintoja tehdessään”, toteaa Vaittinen.

Kuusamon Juusto työllistää noin 80 henkeä Kuusamossa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Juustonvalmistajat muistuttavat: Jokaiseen juustokiloon tarvitaan 10 litraa maitoa – osta kotimaista, autat suomalaista tuottajaa

Kuusamon Juustolle uusi toimitusjohtaja Satamaidosta

Kuusamon Juuston toimitusjohtaja jättää tehtävänsä