LÖYDÄ EHDOKKAASI: MT:n vaalikoneessa koko maan aluevaaliehdokkaat
Maatalous

Poliisi Teuvan kalkkunatuhosta: Tapauksessa ei epäillä rikosta

Poliisi on alustavasti selvittänyt kalkkunatilan yli lentäneen koneen.
Markku Vuorikari
Teivaanmäki sanoo, että poliisi on alustavasti selvittänyt kalkkunatilan yli lentäneen koneen. Yli lentänyt kone on siviilikone.

Teuvan kalkkunatapauksen tutkinnanjohtaja Harri Teivaanmäki kertoo Maaseudun Tulevaisuudelle, että tapauksessa ei alustavien tietojen perusteella epäillä rikosta. Asiaa selvitetään tällä hetkellä esitutkintalain tarkoittaman selvityksenä.

Tällä hetkellä poliisi selvittää, mikä lentokone kalkkunatilan yli on mennyt, ja onko kone lentänyt ilmailusäännösten mukaan hyväksytyllä reitillä.

Poliisi ei ota Teivaanmäen mukaan kantaa tapauksen korvausvastuisiin. Ne ovat tutkinnanjohtajan mukaan siviilioikeudellisia korvausasioita, joihin poliisi ei puutu. Korvausasioiden selvittäminen on vakuutusyhtiön vastuulla.

Teivaanmäki sanoo, että poliisi on alustavasti selvittänyt kalkkunatilan yli lentäneen koneen. Yli lentänyt kone on siviilikone.

Lue lisää:

Lentokone lensi kalkkunahallin yli, 1300 lintua kuoli

Ilmavoimat kalkkunatuhosta: Ei harjoitustoimintaa Teuvalla keskiviikkona aamupäivällä

Trafin osastopäällikkö Teuvan kalkkunatapauksesta: “Siviilikoneesta ei todellakaan tule kovin kovaa meteliä"

Kalkkuna on siipikarjasta herkin äkillisille äänille

Lue lisää

Hevoseläinlääkäri poliisin toimista karanneen hevosen kiinniotossa: "Välttäisin cowboy-temppuja tällaisissa tilanteissa"

Nelostie poikki kolarin vuoksi Äänekosken Konginkankaalla, poliisi ohjaa liikennettä

Helsingissä liikkunut poro on löytynyt ja viety Korkeasaaren eläintarhaan

Yle uutiset: Kaakkois-Suomessa liikkuu nyt asuntoihin murtautuvia hiippareita – poliisit kertovat, miten jouluna kannattaa toimia, jos ei ole kotona