Lihan hyvä kysyntä vetää HKScania – siipikarjanlihan myynti kasvanut 15 prosenttia - Maatalous - Maaseudun Tulevaisuus
Tiesitkö? Voit lukea viikossa 3 artikkelia ilman tilausta - hanki rajaton lukuoikeus nyt 9,90€/kk
Maatalous

Lihan hyvä kysyntä vetää HKScania – siipikarjanlihan myynti kasvanut 15 prosenttia

Vientiä alkuvuodesta kiusannut konttipula on helpottanut.
Jukka Pasonen

HKScanin siipikarjanlihan myynnin arvo nousi tammi–maaliskuussa yli 15 prosenttia vertailukaudesta. Kasvua on ollut niin Suomessa, Ruotsissa kuin Baltiassa.

Sian- ja naudanlihan myynti on kasvanut yli neljä prosenttia, kerrottiin torstaina yhtiön osavuosikatsauksessa.

Toimitusjohtaja Tero Hemmilä ennustaa, että lihan ja lihavalmisteiden kysyntä jatkuu hyvänä lähikuukaudet.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää

Traktorikaupassa painetaan taas kaasua – koronan aiheuttamat seisokit ovat ohi

Koronan tuomat työvoimahuolet eivät kutistaneet puutarhakasvien viljelyaloja

Tönniesin teurastamosulku voi pitkittyä Saksassa

Maanviljelijä ja karjankasvattaja Asko Männistön mukaan lihan maku tulee suoraan luonnosta — "Liha on kuin viinit ja samppanjat. Maku riippuu siitä, missä päin ja millaisella ravinnolla eläin on kasvanut"