Ötökkäarmeija pitää luonnollisin keinoin tuholaiset kurissa – turvallisuus on suomalaistomaatin valtti - Maatalous - Maaseudun Tulevaisuus
Maatalous

Ötökkäarmeija pitää luonnollisin keinoin tuholaiset kurissa – turvallisuus on suomalaistomaatin valtti

Myrkkyjä ei tarvita, kun karvialaistilalla torjutaan tuholaisia. Torjunta hoidetaan biologisin menetelmin ja hyvästä hygieniasta huolehtien.
Johannes Tervo
Elina Salminen esittelee ylpeänä tuoreita luonnonvalossa kypsyneitä tomaatteja.

Puutarhayrittäjä Elina Salminen nappaa rehevän nelimetrisen kasvuston uumenista kypsän punaisen kirsikkatomaatin ja kehottaa toimittajaa ja kuvaajaa tekemään samoin.

"Suomalaiset eivät aina ymmärrä, millaista ylellisyyttä turvallinen ja puhdas ruoka on. Suomalaisen tomaatin voi syödä sellaisenaan, eikä tarvitse olla huolissaan myrkyistä tai muista jäämistä", hän korostaa.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää

Luonnonvarakeskuksessa etsitään parhaita kotimaisia humalakantoja viljelijöiden ja oluenpanijoiden käyttöön

Selvitys potkii vauhtia lannan kierrätykselle ja biomassan käsittelylaitoksen perustamiselle Varsinais-Suomeen – tähtäimessä Saaristomeren hyvä tila 2029

Karjalainen: Liperin Myllyn palo saattoi lähileipomot pinteeseen ja kavensi luomurehun valikoimaa

Valtran traktoritehdas seisoi toukokuun alihankkijan tulipalon takia