Golden Malt tuo viljelyyn gluteenittoman ohran – tuotevalikoimaan erikoismaltaiden rinnalle idätetyt jyvät - Maatalous - Maaseudun Tulevaisuus
Tiesitkö? Voit lukea viikossa 3 artikkelia ilman tilausta - hanki rajaton lukuoikeus nyt 9,90€/kk
Maatalous

Golden Malt tuo viljelyyn gluteenittoman ohran – tuotevalikoimaan erikoismaltaiden rinnalle idätetyt jyvät

Gluteenittomuus, terveellisyys ja paikallisuus ovat ruokatrendejä tulevaisuudessakin. Oululaisyritys rakentaa toimintansa niiden pohjalle.
Marko Kärkkäinen
Golden Maltin toimitusjohtaja Eero Nissilä on pitkän linjan kasvijalostaja. Gluteenittoman ohralajikkeen lisäysaineistoja tuotetaan jo ensi kesänä.

Maailman pohjoisimman mallastamon rakentaminen Ouluun on edennyt koronasta huolimatta.

Tuotantolaitoksen ensimmäinen rumpumallastuslaitteisto on tarkoitus saada käyttöön alkutalvesta 2021, mikäli koronatilanne vain mahdollistaa asentajien saapumisen maahan, kertoo Eero Nissilä, Golden Maltin toimitusjohtaja ja asiantuntija Newfields Consultingista.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää

5 600 luomutilaa vuonna 2027 – kanat luomutuotantoeläinten kovimmat kirijät

Kataisen hallituksen tälle vuodelle asettama luomutavoite on vielä kaukana – ei täyty ehkä seitsemän vuoden päästäkään

Bayerin päänsärky glyfosaatista jatkuu – tuomari kyseenalaisti osan sovintoehdotuksesta

Kastelukannun suutinosa katosi, arvoitus ratkesi lopulta – siitä oli tullut kurkun koti