Tilaviini täyttää 25 vuotta, mutta säännöt riivaavat edelleen – Viini-Pihamaa aloittaa lähiruuan verkkokaupan ja kuljetukset mökeille, mutta ei voi viedä kuormassa omia viinejään - Maatalous - Maaseudun Tulevaisuus
Tiesitkö? Voit lukea viikossa 3 artikkelia ilman tilausta - hanki rajaton lukuoikeus nyt 9,90€/kk
Maatalous

Tilaviini täyttää 25 vuotta, mutta säännöt riivaavat edelleen – Viini-Pihamaa aloittaa lähiruuan verkkokaupan ja kuljetukset mökeille, mutta ei voi viedä kuormassa omia viinejään

Myymättä jääneistä marjoista tehdään viiniä ja tilalla on kehitetty elämysmatkailua. Yksi täky tältä kesältä kuitenkin vielä puuttuu.
Sanne Katainen
"Laatu on parantunut huimasti. Nämä ovat nyt tosi hyviä", Pihamaa kehaisee pullopuodissaan.

Moni muistaa ensimmäiset tilaviinit 25 vuoden takaa. Ne jäivät mieleen, koska tuote oli, noh, nätisti sanottuna, keskeneräinen.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää

Maanviljelijä ja karjankasvattaja Asko Männistön mukaan lihan maku tulee suoraan luonnosta — "Liha on kuin viinit ja samppanjat. Maku riippuu siitä, missä päin ja millaisella ravinnolla eläin on kasvanut"

Jari Leppä saa viljelijöiltä entistä paremman arvosanan – Krista Mikkosen toimintaan ollaan vähemmän tyytyväisiä

Markkinakatsaus: Lihan tuonti Suomeen väheni keväällä, sianlihan vienti kasvoi

FAO: Maailman viljasato rikkoo ennätykset