Ruokaketjun toimijat kokoontuivat miettimään keinoja maatalouden kannattavuuden parantamiseksi - Maatalous - Maaseudun Tulevaisuus
Tiesitkö? Voit lukea viikossa 3 artikkelia ilman tilausta - hanki rajaton lukuoikeus nyt 9,90€/kk
Maatalous

Ruokaketjun toimijat kokoontuivat miettimään keinoja maatalouden kannattavuuden parantamiseksi

Reijo Karhinen toivoo, että koko ruokaketjulta löytyy ratkaisuhalukkuutta maatalouden kannattavuuden parantamiseksi. Leppä kiittelee erityisesti nuorten yrittäjien asennetta.
Markku Vuorikari
OP:n entinen pääjohtaja Reijo Karhinen.

OP:n entinen pääjohtaja Reijo Karhinen etsii aktiivisesti keinoja maatalouden kannattavuuden parantamiseksi.

Karhinen vieraili maanantaina Kiuruvedellä ja Seinäjoella kuulemassa ruokaketjun eri osapuolten näkemyksiä maatalouden tilanteesta ja kehittämiskohteista.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää

Koronan tuomat työvoimahuolet eivät kutistaneet puutarhakasvien viljelyaloja

Tönniesin teurastamosulku voi pitkittyä Saksassa

Maanviljelijä ja karjankasvattaja Asko Männistön mukaan lihan maku tulee suoraan luonnosta — "Liha on kuin viinit ja samppanjat. Maku riippuu siitä, missä päin ja millaisella ravinnolla eläin on kasvanut"

Jari Leppä saa viljelijöiltä entistä paremman arvosanan – Krista Mikkosen toimintaan ollaan vähemmän tyytyväisiä