Maatalous

Luomutuotannosta halutaan tehokkaampaa ja enemmän tuotteita markkinoille

Tehokkaammin puhdasta luomua ammattikeittiöihin ja vientiin, siinä Luomualan kehittämisohjelman arvioinnin päätöstilaisuuden sanoma tiivistettynä.
Hanna Linnove
Sari Rannanpää aluekehittämisen konsulttitoimisto MDI:stä totesi luomutuotannossa olevan paljon potentiaalia.

Luomutuotannossa on paljon potentiaalia, mutta sitä ei vielä osata täysin hyödyntää, totesivat asiantuntijat Luomualan kehittämisohjelman arvioinnin päätöstilaisuudessa.

Kehittämisohjelman arvioineen aluekehittämisen konsulttitoimisto MDI:n asiantuntija Sari Rannanpää näkee luomutuotannon vahvuuksiksi muun muassa luonnon, sertifioinnin ja viljelijät.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa MT Digi maksutta käyttöösi kahdeksi viikoksi.
Tilaa MT Digi 2 viikkoa 0 €
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Multaa ei kannata pöllyttää hengitysilmaan – THL varoittaa: Voi aiheuttaa keuhkokuumeen

Sastamalassa maaseutu tervehtii taajamia kukkakedoilla – kylvetään 12 hehtaaria eri puolille kaupunkia

Ruokavirasto muistuttaa: Älä tuo tulipoltetta maahan riskitaimissa