Maatalous

Koko kalkkunaketju omissa käsissä – se onnistuu, kun kustannukset ovat hallinnassa

Perniöläinen Kirakan tila hoitaa kaiken itse kalkkunoiden kasvatuksesta teurastukseen ja palvaukseen. Myyntikin hoituu ilman kauppaa.
Pasi Leino
Jussi Lindholm ja Katri Kulmala järjestelevät makkaroita tilan omassa myymälässä. Se on auki näin joulunalusviikolla, mutta savukalkkunat on lähes loppuunvarattu.
MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa nyt MT Digi erikoishintaan, niin voit lukea tämän jutun sekä muita mielenkiintoisia vain tilaajille tarkoitettuja sisältöjä.
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, ota digisisällöt käyttöösi.
Haluatko uudistaa tilauksesi?
Olet kirjautunut sivustolle käyttäjätunnuksilla, joilla ei ole enää voimassa olevaa tilausta. Tilaa nyt MT Digi, niin voit taas lukea vain tilaajille tarkoitettuja juttuja.
Tilaa MT Digi
Lue lisää

Kalkkunatäytteiset rieskarullat

Parsa-kalkkunapiiras

Hellan kulmalla: Savukalkkunasta tuli meidän kunkku

Viskaalin tila uskoo lähiruokaan ja lähiteurastukseen – Muhokselle kaksi uutta jättinavettaa