Maatalous

Viljelijäkansanedustajien maataloustuet odotetunkaltaiset

Mitä suurempi pinta-ala tai eläinmäärä sen suuremmat tuet. Tämä pätee viljelijäkansanedustajiin siinä missä muihinkin viljelijöihin. Väyrysen marjatila listan viimeisenä.
Sanne Katainen, Jaana Kankaanpää
Kansanedustajista muun muassa Paavo Väyrynen ja Jari Leppä viljelevät maata.

Maa- ja metsätalousministeri Jari Lepän (kesk.) noin sadan hehtaarin ja 70 lypsävän maatilalle maksettiin viime vuonna maataloustukea yhteensä vajaa 130 000 euroa. Tiedot perustuvat Ruokaviraston keskiviikkona julkistamiin tietoihin.

Keskustan Hannakaisa Heikkisen ja hänen miehensä 115 lehmän ja yli sadan peltohehtaarin tilalle tukia maksettiin runsaat 160 000 euroa.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa MT Digi maksutta käyttöösi kahdeksi viikoksi.
Tilaa MT Digi 2 viikkoa 0 €
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Rödingin tilalla viljellään kaalia edistyksellisesti: "Säävaihtelut vaikuttavat meidän viljelytekniikalla vähemmän kuin tavallisessa avomaaviljelyssä"

Maatalouspolitiikan uudistus matelee neuvostossa: Romania ei onnistunut sorvaamaan yhteistä näkemystä – seuraavana johtokapulan ottaa Suomi

EU-asiantuntijaryhmä esittää tilakohtaista suunnittelua ja hiililaskelmaa kestävän maa- ja metsätalouden määritelmäksi