Maatalous

Danish Agro joutuu myymään Deere-kauppansa Virossa

Komissio hyväksyi Keskon konekaupan siirtymisen Danish Agrolle, mutta asetti ehdoksi, että yhtiö luopuu John Deereä myyvästä OÜ Baltic Agro Machinerystä.
Sanne Katainen
Danish Agro sai lopulta luvan ostaa Keskon maatalouskoneiden jakeluyhtiöt, mutta ehtona on, että tanskalaiset luopuvat John Deeren edustuksesta Virossa.

Euroopan komissio hyväksyi maanantaina Keskon ja Danish Agron välisen kaupan, jolla Danish Agro hankki Konekeskon maatalouskoneiden jakeluyritykset Suomessa ja Baltian maissa.

Päätös on vielä ehdollinen ja edellyttää, että Danish Agro luopuu John Deeren edustuksesta Virossa ja myy Deereä markkinoivan OÜ Baltic Agro Machineryn.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa MT Digi maksutta käyttöösi kahdeksi viikoksi.
Tilaa MT Digi 2 viikkoa 0 €
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Luke toppuuttelee tietoa tutkimusnavettojen alasajosta – aikoo ulkoistaa lihakarjan hoidon Maaningalla ja Ruukissa: "Meillä on hyviä kokemuksia näistä"

Keskustalaiset ihmettelevät perussuomalaisten kannanottoa: "Maatalouden kannattavuutta ja maaseudun elinvoimaa edistetään budjetissa järkivihreiden ratkaisujen kautta"

Suomi ja Kiina uusivat sopimuksen sianlihan viennistä – Kiinan viranomaiset tulossa tarkastamaan myös siipikarjanlihalaitoksia