Maatalous

Virolaisella pientilalla valmistetaan vuohenjuustoa ja jäätelöä – tulevaisuudessa saattaa päästä harrastamaan myös vuohijoogaa

Lasten kasvaessa isoiksi Georg ja Kersti Lužkov päättivät, että nyt on aika kokeilla jotain hauskaa.
Toomas Volmer
Georg Lužkovin mukaan vuohitilan perustaminen on vaatinut jatkuvaa uuden opettelua: "Aluksi mietimme lähinnä, että pystymmekö pitämään eläimet elossa".

Perheen koira hyppää ensi töikseen autoon nuuhkimaan tulijat. Seuraavana tilan energinen isäntä Georg Lužkov kättelee meidät ja toivottaa tervetulleeksi.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa MT Digi maksutta käyttöösi kahdeksi viikoksi.
Tilaa MT Digi 2 viikkoa 0 €
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Koneviesti: Itse tehdyt korokelaidat toivat kuution verran lisätilaa Sampo-leikkuupuimurin viljasäiliöön

Asuntomessujen siivekkäät saavat monet pohtimaan kanatarhaa – "On ajateltava myös syksyä", muistuttaa Ari Puuri

”Lehmät haluavat syödä aamulla", neuvoo amerikkalainen lehmäguru Gordie Jones