Maatalous

Jättääkö yritysten vegeinto maidon ja lihan paitsioon?

Maidotonta maitoa, lihatonta pihviä, juustonkaltaista juustoa... Kiinnostaako maito- ja lihataloja kohta enää ollenkaan perinteisten raaka-aineidensa jalostaminen?
Jarkko Sirkiä
Valion Oddlygood-lanseeraus aiheutti keskustelua. Moni katsoi, että perinteinen maitotalo toi markkinoille kilpailijan omille tuotteilleen.
MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa nyt MT Digi erikoishintaan, niin voit lukea tämän jutun sekä muita mielenkiintoisia vain tilaajille tarkoitettuja sisältöjä.
Katso tilausvaihtoehdot
Jos olet jo tilaaja, ota digisisällöt käyttöösi.
Haluatko uudistaa tilauksesi?
Olet kirjautunut sivustolle käyttäjätunnuksilla, joilla ei ole enää voimassa olevaa tilausta. Tilaa nyt MT Digi, niin voit taas lukea vain tilaajille tarkoitettuja juttuja.
Katso tilausvaihtoehdot
Lue lisää

Satapäisen karjan isäntä sanoo suorat sanat turvepelloista: "Päättäjien tulisi laittaa asia kuntoon, kun lapset riitelevät"

Atria jälleen Suomen tunnetuin ruokamerkki

Maataloudessa edessä ankara talvi

Valio, Atria ja Luonnonvarakeskus kehittävät yhteistyössä mallia maidon- ja naudanlihantuotannon hiilijalanjäljen laskentaan