Maatalous

Traktorikauppaan lisää kilpailua – Wihuri aikoo kaksinkertaistaa Deere-myynnin

Antti Aarnio-­Wihuri: ”John Deeren edustuksesta neuvoteltiin vuoden verran. Aloitteellisia oltiin molemmin puolin.”
Kari Salonen
John Deerestä haetaan pitkäikäistä yhteistyökumppania. Traktoreiden markkinaosuus aiotaan kaksinkertaistaa, hallituksen puheenjohtaja Antti Aarnio-Wihuri ja toimitusjohtaja Juha Hellgren Wihurilta linjaavat.

Traktorikauppaa ravistellaan lähikuukausina, kun yllättäen alalle tullut Wihuri saa ketjunsa järjestykseen ja John Deeren koneita aletaan myydä tosissaan. Kilpailijat seuraavat tarkkaan, mitä Wihuri tekee ja ketkä ryhtyvät myymään traktoreita.

Rima on nostettu joka tapauksessa korkealle Wihurin pääkonttorissa Kulosaaressa. Deeren traktoreiden markkinaosuus aiotaan kaksinkertaistaa.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa MT Digi maksutta käyttöösi kahdeksi viikoksi.
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Tulevaisuudessa maatilojen jätevedestä erotetut ravinteet voisi käyttää lannoitteeksi suoraan tilalla tai myydä eteenpäin

15-vuotias maalla asuva ilmastoaktivisti kritisoi keskustalaisia HS:n mielipideosastolla – "Kasvisten viljely on samalla tavalla kotimaista maanviljelyä ja ruoantuotantoa"

Kauppapuutarhaliitto täyttää sata vuotta itsenäisyyspäivänä "Jos meitä ei olisi, suomalainen mies ei söisi sitä vähääkään vihanneksia mitä nyt”