Maatalous

MTK-Keski-Pohjanmaan kokouksessa oli kiitosten aika: "Jouni Jyringin kädenjälki näkyy maakunnassa"

MTK-Keski-Pohjanmaan pitkäaikainen toiminnanjohtaja Jouni Jyrinki jää eläkkeelle. Tuottajaliiton syyskokouksessa Kannuksessa MTK:n puheenjohtaja Juha Marttila kiitti Jyringin elämäntyötä keskipohjalaisten tuottajien hyväksi.
Esko Keski-Vähälä
Jouni Jyrinki nauratti kiitospuheessaan kokousväkeä toteamalla, että näyttämöltä pitää poistua ja puhe lopettaa silloin, kun yleisö vielä taputtaa. Vasemmalla myhäilee MTK-Keski-Pohjanmaan johtokunnan varapuheenjohtaja Vesa Isolankila, jonka vieressä on MTK:n puheenjohtaja Juha Marttila. Marttila luovutti Jyringille Suomen Leijonan ritarikunnan ritarimerkin.
MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa nyt MT Digi erikoishintaan, niin voit lukea tämän jutun sekä muita mielenkiintoisia vain tilaajille tarkoitettuja sisältöjä.
Katso tilausvaihtoehdot
Jos olet jo tilaaja, ota digisisällöt käyttöösi.
Haluatko uudistaa tilauksesi?
Olet kirjautunut sivustolle käyttäjätunnuksilla, joilla ei ole enää voimassa olevaa tilausta. Tilaa nyt MT Digi, niin voit taas lukea vain tilaajille tarkoitettuja juttuja.
Katso tilausvaihtoehdot
Lue lisää

MTK:n metsäjohtaja: "EU:n metsästrategiasta puuttuu kunnianhimoa"

"EU:n ilmastopaketti tuo maatalouden hiilensidonnan näkyviin, mutta metsät tuntuvat olevan yhteistä omaisuutta", MTK:n puheenjohtaja arvioi

Cap-uudistuksesta toivotaan syntyvän sopu tällä viikolla – MTK:n huolena turvemaat, paljaan maan kielto, viljelykiertovaatimus ja tuen siirto suurilta pienille tiloille

Varsinais-Suomen MTK jakoi kevätkokouksessaan ansiomerkkejä