MAINOS: Belor Agro

Laadukkaat lannoitteet ja logistiikka avaintekijöinä ensiluokkaiseen toimintaan ja palveluun

Lannoitteita myyvä Belor Agro Oy panostaa toiminnassaan laatuun, luotettavuuteen sekä toimintavarmuuteen. Toimivat tilat ja hyvin suunniteltu tehokas logistiikka mahdollistavat asiakkaiden palvelun parhaalla mahdollisella tavalla.
Säkkien nosto.

– Meille tärkeintä on tarjota asiakkaillemme kokonaisuudessaan ensiluokkainen palvelu aina tuotteen laadusta luotettavaan jakeluun saakka. Pakkaamalla itse varmistamme tuotteidemme korkean laadun. Tehokkaan toiminnanohjausjärjestelmämme avulla huolehdimme siitä, että jakelu toimii sujuvasti ja aikataulussa, kertoo Belor Agro Oy:n toimitusjohtaja Markku Heikkonen.

Belor Agro Oy on tarjonnut suomalaisille viljelijöille laadukkaita lannoitteita jo vuodesta 2007. Vuodesta 2015 alkaen lannoitteet on pakattu Kouvolassa, sen jälkeen kun Kouvolaan kohosi uusi ja nykyaikainen Belor Agro Oy:n terminaali. Sijoittumisen taustalla on erinomainen junalogistiikan hallinta sekä maantieteellinen sijainti ajatellen maantiekuljetuksia koko Suomeen. Lisäksi Kouvolasta löytyi tontti, jolle tämän kokoluokan rakennukset ja myös tulevaisuuden laajentamistarpeet mahdollistava terminaali pystyttiin sijoittamaan. 

Investointina uuden terminaalin rakentaminen junaraiteineen on ollut merkittävä ja se oli mahdollista, sillä Belor Premium -tuotteet ovat saavuttaneet huomattavan aseman suomalaisten maatilojen lannoitteena. Säkitykseen ja seosten tekoon tarvittava laitteisto on alan uusinta tekniikkaa ja uusi terminaali on jo tässä vaiheessa mahdollistanut Premium-tuoteperheen laajentamisen useilla uusilla tuotteilla. 

Kehitys jatkuu edelleen, ja tästä esimerkkeinä ovat vuonna 2019 myyntiin tulleet Belor Limus®Pro -tuotteet.

Belor Agro Oy:n tavoitteena on toimintansa alusta saakka ollut myös kehittää lannoitteita ja lannoitusohjelmia sekä auttaa viljelijöitä saamaan tuotannostaan hyvän taloudellisen tuloksen. Jaettu lannoitus sekä jaetun typen ohjelma yhdessä rikkipitoisen typpi-rikki-lannoitteen kanssa ovat erinomaisia esimerkkejä Belor Agro Oy:n työstä lannoitteiden ja lannoitusohjelmien kehityksen kärjessä. 

– Toimintamme perustana on myös tiivis ja erinomainen yhteistyö logistiikan, myynnin sekä muiden eri alojen parhaiden toimijoiden kanssa, Belor Agro Oy:n myyntijohtaja Kari Yrjölä kertoo.

– Panostamalla jatkuvasti toiminnan kehittymiseen, pystymme tarjoamaan jatkossakin suomalaisille viljelijöille laadukkaita lannoitteita kilpailukykyiseen hintaan, Yrjölä jatkaa.

www.beloragro.fi

MAINOS: Belor Agro
Lue lisää