Mainos: Robert Bosch Oy

Lämmitysjärjestelmän vaihdolla energiankulutus kuriin ja lämpö omasta pihasta – valitse lämpöpumppu

Moderni ja vähän energiaa käyttävä lämmitysjärjestelmä on lämpöpumppu. Lämpöpumpun teknologialla pystytään hyödyntämään maasta tai ilmasta kerättävä ilmainen ja ekologinen lämpöenergia talon tai käyttöveden lämmittämiseen. Sopiva lämpöpumppu löytyy jokaiseen taloon ja suurempaankin kiinteistöön olemassa olevasta lämmitysjärjestelmästä riippumatta.

Lämpöpumppu on energiatehokas ja ekologinen

Lämpöpumppu on ekologinen vaihtoehto kodin tai kiinteistön lämmitykseen. Lämpöpumppu hyödyntää maasta tai ilmasta saatavaa ekologista ilmaisenergiaa ja tarvitsee tuon energian käyttöönottoon vain murto-osan energiaa verrattuna esimerkiksi sähkö- tai öljylämmitykseen: esimerkiksi sähkölämmitykseen verrattuna säästö on jopa 60-80% lämmityskustannuksista. Lisätietoa lämpöpumpun hankinnasta saat Boschin tekemistä ilmaisista oppaista!

Kaikkiin taloihin ja kaikenkokoisiin kiinteistöihin

Maa- ja ilma-vesilämpöpumppuja voidaan käyttää vesikiertoisen lämmönjaon omaavien rakennusten päälämmönlähteenä ja käyttöveden lämmityksessä. Maalämpöpumpuilla voidaan energiatehokkaasti lämmittää suuriakin kiinteistöjä. Maalämpöpumppu on yksi edullisimpia lämmitysmuotoja.

Esimerkiksi suorasähkölämmitteisten talojen lämmitykseen kannattaa hyödyntää ilmalämpöpumppu, joka ei vaadi vesikiertoista lämmönjakoa. Ilmalämpöpumppu sopii myös muiden lämmönlähteiden rinnalle. Sillä voidaan saavuttaa myös jopa 30-40% säästö pelkkään sähkölämmitykseen verrattuna ja se sopii erinomaisesti esimerkiksi takan lämmön kierrättämistä tehostamaan.

Bosch tarjoaa laadukkaita lämpöpumppuja monenlaisiin tarpeisiin. Tutustu Bosch-tuotevalikoimaan!

Maalämpö soveltuu monenlaiseen tarpeeseen – katso ohesta kuinka koti lämpenee maalämpöpumpulla!

Lämpöpumppu tulee hankkia ammattilaiselta – paikallinen Lämpömestari on auttaa!

Lämpöpumpun hankinnassa tärkeää on laadukaiden laitteiden lisäksi oikea mitoitus ja ammattitaitoinen asennus – näin varmistetaan pitkäikäinen ja helppokäyttöinen lämmitysratkaisu. Sertifioidut Bosch Lämpömestarit ja Kiinteistölämpömestarit ovat valikoituja ammattilaisia, jotka ovat läpikäyneet Bosch-lämpöpumppujen asennuksen koulutuksen. He työskentelevät päivittäin ekologisten lämmitysratkaisujemme parissa auttaen asiakkaitaan pienentämään lämmityslaskunsa lisäksi hiilijalanjälkeään!

Kun Bosch-lämpöpumppu ostetaan Lämpömestareilta, saadaan laadukkaan asennuksen lisäksi huippuluokan takuu: Lämpöpumpulle 6 vuoden takuu ja lisäksi maalämpö- ja ilma-vesilämpöpumpulle (6-17kW) 10 vuoden kompressoritakuu! Lämpömestarit auttavat kaikessa aina tarvekartoituksesta lämpöpumpun mitoitukseen. Mitoituslaskelmasta selviää uuden lämmitysjärjestelmän tarvitsema energiatarve ja näkee lämpöpumpun hyödyntämän päästöttömän ilmaisenergian määrän, joka lämpöpumpulla saadaan käyttöön. Etsi lähin lämpömestarisi nyt!

Mainos: Robert Bosch Oy

Lue lisää