Herkullinen ateria alle vartissa! Nämä ruoka- ja välipalaohjeet ovat arjen pelastus - - Maaseudun Tulevaisuus
MAINOS: K-ruoka

Herkullinen ateria alle vartissa! Nämä ruoka- ja välipalaohjeet ovat arjen pelastus

On helpottavaa huomata, että kiireessäkin voi syödä hyvin.
Valkosipuli-chilipasta

Toisinaan on ihanaa päästä mahdollisimman helpolla. Nämä hittireseptit valmistuvat käden käänteessä, mausta lainkaan tinkimättä. Mukana myös monta mainiota välilapavinkkiä uutta lukuvuotta aloitteleville koululaisille.

Herkulliset voikkarit

Leipäpala, juustoa, makkaraa ja kurkkua? Arjen kiireessä unohtuu, että leivällä on monta muutakin olomuotoa. Tässä muutama makuhermoja kutkuttava vaihtoehto, jotka valmistuvat alle vartissa. Meetvursti-omenaleivän pyöräyttää vieläkin nopeammin. Vinkki! Isommat koululaiset kokkaavat lämpimät voileivät itsekin, kunhan tarveaineet ovat käden ulottuvilla ja resepti testattu yhdessä.

Kokeile näitä:

Lämpimät kasvisleivät
Lämpimät voileivät
Lämpimät mozzarellaleivät
Lämmin meetvursti-omenaleipä
Kalapuikkoleipä

Raikkaat smoothiet

Herkullinen smoothie valmistuu tuossa tuokiossa, mutta sen voi toki surauttaa jo aamulla valmiiksi odottamaan kotiin palaavia koululaisia. Usein blenderiin päätyy se sama tuttu marja- ja hedelmäkombo. Testaa syksyn kunniaksi uusia reseptejä kuten kauramaitoa sisältävää marjasmoothieta tai tuorepuurosmoothieta, joka on myös mainio mukaan otettava välipala.

Kiivi-mansikkasmoothie
Tuorepuurosmoothie
Vihersmoothie
Marjasmoothie
Kookos-hedelmäsmoothie

Ateriat alle vartissa

Aina ei ole aikaa haudutella ja odotella. Nämä hetkessä valmistuvat, herkulliset ateriat ovat arjen pelastus. Ne todistavat myös sen, ettei nopean ruoan tarvitse olla tylsää. Pyöräytä kokeeksi vaikkapa maukas valkosipuli-chilipasta tai nyhtökaurawokki, joka on koko perheen vegaaninen pikaruoka.

Kasvishampurilainen
Helppo lihapullapasta
Tomaatti-linssikeitto
Nyhtökaurawokki
Valkosipuli-chilipasta

MAINOS: K-ruoka