MAINOS: K-Ruoka

Luuletko ostavasi paljon kotimaisia tuotteita? Näin helposti tarkastat, onko se totta!

Uudessa K-Ostokset-palvelussa pääset tutkailemaan ostoksiasi viimeisen vuoden ajalta ja näkemään, mikä on ostostesi kotimaisuustaso.

Suomalainen ruoka ja kotimaiset tuotteet ovat meille suomalaisille merkityksellinen asia. ”Suomi Syö 2018” -tutkimuksen mukaan jopa 78 % suomalaisista piti suomalaisen ruoan syömistä tärkeänä.

Keväällä julkaistu K-Ostokset on ensimmäinen versio palvelusta, joka auttaa ymmärtämään omia ostoksiaan ja niiden vaikutuksia paremmin. K-Ostokset ja siinä hyödynnettävä datapohjainen tieto kehittyy koko ajan.

›› Siirry K-Ostoksiin tästä!

Miten palvelu toimii?

Käytännössä K-Ostokset kokoaa yhteen kaikki ruokaan ja päivittäistavaroihin liittyvät ostoksesi, jotka on rekisteröity Plussa-kortillesi.

Pltääkö kotimaisuustasosi korkeammalle kuin naapurustosi? K-Ostokset lajittelee ostostesi eri tuoteryhmät selkeästi ja pääset vertailemaan omia kulutustottumuksiasi sekä ostostesi kotimaisuustasoa oman naapurustosi kulutustottumuksiin.

Jos haluat, voit asettaa itsellesi tavoitteen ja nostaa kotimaisuustasoasi. Palvelu kertoo sinulle viikkotasolla kehityksestäsi! Tämän jälkeen K-Ostokset suosittelee sinulle tuotteita, joiden avulla voit helposti kasvattaa ostostesi kotimaisuustasoa. Suosittelu perustuu tekoälyyn, joka hyödyntää aiempia ostotietojasi.

Näin käytät K-Ostoksia

1. Luo K-Tunnus
K-Tunnus on henkilökohtainen digitaalinen tunnuksesi K-ryhmän palveluihin.

2. Tunnistaudu
Päästäksesi näkemään ostoksesi, tunnistaudu omilla verkkopankkitunnuksillasi.

3. Hyväksy palvelun käyttöehdot ja astu sisään
Hyväksymällä palvelun käyttöehdot pääset sisään palveluun.

4. Tunnistatko itsesi? Mikä yllätti? Mitä toivoisit lisää?
Tutki ostoksiasi. Ymmärrä niiden vaikutukset.

MAINOS: K-Ruoka