MAINOS: K-Ruoka

Ruoan verkkokauppa on juhlien järjestäjän paras kaveri – katso 5 syytä miksi!

Alkukesästä juhlitaan tuoreita ylioppilaita ja vastavalmistuneita, minkä jälkeen kesäviikonloppuja vietetään muun muassa rippijuhlien, kihlajaisten ja häiden muodossa. Lue alta, miksi ruokaverkkokauppa on juhlien järjestäjän todellinen ystävä!
Tilauksen voi tehdä verkkosivuilla ja sovelluksella

1. Tilauksen voi lähettää jopa 4 viikkoa ennen toimitusta

Usein juhlapäivän lähestyessä juhlien tehtävälistalla tekemistä riittää. Monilla ruokakaupassa käyminen on tällä listalla tärkeimmässä roolissa vielä paria päivää ennen juhlia. Mitä, jos juhlien ruokaostokset voisikin tehdä hyvissä ajoin etukäteen? K-Ruoka-verkkokaupassa voi lähettää tilauksen verkkosivujen kautta tai K-Ruoka-sovelluksella jopa 4 viikkoa ennen toimitusta. Ostoslistaa voi muokata vielä tilauksen lähettämisen jälkeenkin aina toimitusta edeltävään iltaan tai toimituspäivän aamuun asti. Näin viime hetken tehtävälistalta väheni heti yksi aikaa vievä askare, ja kaupan tuoreimmat tuotteet saapuvat valittuna ajankohtana verkkokaupan tarjonnan mukaan kotiovelle tai ovat valmiina noudettavissa kaupan noutopisteeltä.

2. Ostoslista ja ostokset tehdään samalla ajalla

Ostoslista on lähes välttämätön, mikäli tavoitteena on muistaa hankkia kaikki tarvittava juhlien ruokatarjoiluja varten yhdellä kauppareissulla. Ostoslistan kirjoittaminen vie tällöin oman aikansa. Verkkokaupassa samalla vaivalla kuin kirjoittaisit ostoslistan, teetkin suoraan ostokset. Toisin kuin ostoslistaa paperille kirjoittaessa, K-Ruoka-verkkokaupassa näkee myös, mitä tuotteita kaupan valikoimista löytyy. Verkkokaupassa voi muuttaa helposti mieltään klikkaamalla tuotteen pois ostoskorista tai lisäämällä tuotteiden määrää samalla tavalla.

3. Ostosten loppusumma koko ajan on näkyvillä

Välillä ostoskärryissä olevien tuotteiden yhteishintaa on haastava arvioida. K-Ruoka-verkkokaupassa ostosten loppusumma on jatkuvasti nähtävillä, jolloin juhlabudjetissa pysyminen tulee helpommaksi. Ostosten lopullinen summa muodostuu toimituspäivän tarjousten mukaan.

4. Painavat ja hyvin säilyvät tuotteet verkkokaupasta

Ruoan verkkokauppa ei ole juhlien järjestäjän paras ystävä pelkästään kiireisellä viimeisellä viikolla, vaan se voi olla sitä jo paljon ennen. Kananmunat, kakkujen tuorejuustot, jauhopussit, kahvipaketit, virvoitusjuomapullot ja juhlasiivoustarvikkeet säilyvät pitkään, joten ne voi tilata ja vastaanottaa ajoissa juhlia varten esimerkiksi jonkin viikon arkiruokien kanssa samaan aikaan. Lähempänä juhlien ajankohtaa voi ostoksia täydentää tuoretuotteilla omassa lähikaupassa – tai sitten tilata verkkokaupasta nekin, kun tilaaminen on jo tuttua puuhaa!

5. Verkkokauppa auttaa keskittymään olennaiseen

Useimmiten juhlien järjestäjällä on myös edellä mainittua tärkeämpikin rooli – nimittäin nauttia juhlapäivästä! Helpottamalla yhdelläkin asialla juhlien toteuttamista jää enemmän aikaa juhlan aiheesta iloitsemiseen. Kuinka mukava olisikaan nauttia aurinkoisesta kesäpäivästä kahvikupillisen äärellä samaan aikaan, kun itse valitsemat tuotteet kuljetetaan kotiovelle tai suoraan juhlapaikalle?

K-Ruoka-verkkokauppa palvelee yli 180 K-ruokakaupassa ympäri Suomen. Kaikki Tilaa ja nouda –palvelua ja ostosten kotiinkuljetusta tarjoavat kaupat löytyvät täältä!

MAINOS: K-Ruoka