MAINOS

Millaisia juustoja teillä päin syödään? Katso miltä näyttää juusto-Suomi

Mainos 12.05.2017
Ollaanko teillä päin edamin ystäviä vai valitaanko juustohyllystä eniten kermajuustoa tai goudaa? Katso kartasta mihin juustoklaanin kuulut!

 

K-ryhmän Plussa-datan* mukaan Lapissa ja Kainuussa ostetaan eniten edamia. Kermajuusto maistuu Pohjanmaalla, Satakunnassa ja Ahvenanmaalla kun taas Varsinais-Suomi, Kanta-Häme ja Pirkanmaa ovat emmental-aluetta. Cheddar-juustoa syödään Uudellamaalla ja Keski-Suomessa. Pohjois-Pohjanmaa, Savo ja Pohjois-Karjala on kevytjuustojen valtakuntaa.

Katso juustokartta

*Vuonna 2016 juustoa ostaneiden K-Plussa-asiakkaiden korostuminen alueittain.    

Uusia ideoita juhlien juustotarjottimelle

Juustoista syntyy helposti näyttäviä tarjottavia kevään juhliin. Juustosta sekä tuoreista marjoista ja hedelmistä on helppo koota upeat sateenkaarivartaat. Juustot näyttävät juhlavalta myös viipaloituna ja viinirypälesalsalla kruunattuna. Manchego-juustolla täytetyt pienet juustopiirakat on helppoakin helpompi leipoa valmiista piirakkataikinasta.

Arvaa oman kauppasi juustovalikoiman koko ja voita 1000€

K-ruokakauppojen valikoimissa on 1866 erilaista juustoa. Kuinka monta eri juustoa kuuluu oman K-ruokakauppasi valikoimaan? Arvaa tai käy laskemassa ja voita 1000€ arvoinen K-lahjakortti! Osallistu arvontaan K-Ruoka.fissä!

MAINOS