MAINOS

Syksyn KoneAgria on koko Suomen näyttely

Mainos: KoneAgria 04.09.2017
Maatalouskoneiden ja -laitteiden erikoisnäyttely KoneAgria pidetään 12.-14.10.2017 Tampereella. Keskeinen sijainti ja kattava näytteilleasettajajoukko tekevät KoneAgriasta koko Suomen näyttelyn.

 

Syksyn KoneAgriasta on tulossa laaja ja monipuolinen näyttely. Kaikki käytettävissä oleva tila, viisi sisähallia ja ulkotilaa lisäksi, on varattu näytteilleasettajien
( www.koneagria.fi/fi/exhibitors ) käyttöön. Koneiden ja laitteiden lisäksi esillä ovat muut tuotantopanokset sekä palvelut. Tampereen näyttelyssä painopiste on kasvintuotannossa sekä sika- ja siipikarjataloudessa.

Koneita ja kohtaamisia

Aikaisempien kävijätutkimusten (Tietoykkönen Oy) mukaan KoneAgriaan tullaan hakemaan uutta tietoa ja tutustumaan tekniikkaan investointien taustaksi. Kollegoiden tapaamista pidetään myös tärkeänä.

KoneAgrian näyttelyvieraille avoimet seminaarit ja tietoiskut tarjoavat mahdollisuuden kuulla mielenkiintoisia asiantuntijoita ja osallistua keskusteluun. Tänä vuonna aiheina ovat mm. luomuun siirtyminen, pellon peruskunto, täsmäviljely ja digitalisaatio, pihvilihan hinta sekä maatilan yhtiöittäminen.

KoneAgriassa on hyvä palvelu ja tunnelma. Niiden siivittämänä on mukava keskittyä tiukkaan ammattiasiaan. Tee sinäkin päätös lähteä näyttelyyn.

Näyttely pidetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Avoinna to–pe klo 9–17 ja la 9-16. Liput 18,- / 13,-

www.koneagria.fi

www.facebook.com/KoneAgria

Mainostaja: KoneAgria

MAINOS