MAINOS: Lakkapää

SäilöMIX – Puolita säilöntäainekustannuksesi laadusta tinkimättä!

Lakkapää myy kemiallista rehunsäilöntäainetta, jolla saat puolitettua säilöntäainekustannuksesi verrattuna Suomessa eniten käytettyihin säilöntäaineisiin. Nyt kun kaikki hinnat ovat nousussa tai jo nousseet, niin kulujen puolittaminen on vielä entistä tärkeämpää. Lakkapään ammattitaitoiset ja palvelevat myyjät opastavat sinua SäilöMIXin oikeaan käyttöön ja kertovat sen eduista. SäilöMIXiä Lakkapäällä myydään myös irtona ja 1000 litran konteissa.

SäliöMIX sopii nurmikasveille, palkokasveille, murskeviljalle ja kokoviljasäilörehulle sekä tuoreille ja esikuivatuille rehuille. SäilöMIXin etuna on mm. se, että se ei ruostuta koneita. Tämä pidentää koneiden käyttöikää ja toimintavarmuutta.

Lisäksi SäilöMIX estää rehun jälkikäymistä. Kun rehumassaa esikuivataan liian pitkälle, kunnollinen tiivistäminen on vaikeampaa ja silloin vaara kasvaa, että rehu lämpenee syöttövaiheessa. Jos säilörehun kuiva-aine on 30% tai yli, suositellaan, että siilon yläkolmasosa rehumassasta käsitellään 3,5 litralla SäilöMIXiä per rehutonni.

SäilöMIXin toimivuus ei ole riippuvainen kasvin sokereista, eikä sen teho ole riippuvainen rehun happamuudesta. Se tehoaa suoraan voihappobakteereihin ja itiöihin. Käyttämällä SäilöMIXiä sinulle ei jää myöskään ylisuuria jäännössokerimääriä.

SäilöMIX koostuu Natriumnitriitistä (E250), Natriumbentsoaatista (E211), Kalsiumpropionaatista (E282) ja Kaliumsorbaatista (E202).

SäilöMIXistä on myös tehty erikseen oma tuotteensa heinille, SäilöMIX-Heinä. Laadukas heinä tarvitsee vakaat sääolosuhteet, mutta ne ovat yhä harvinaisempia. Lisäksi niityn lajit ja lajikkeet ovat nyt myös koostumukseltaan erilaisia ja monilla alueilla hallitsevat lajikkeet, joilla on korkeampi sokeripitoisuus, suuremmat energiapitoisuudet, enemmän satoa ja enemmän lehtiä kuin vanhoilla lajikkeilla. Tällaiset lajikkeet tarvitsevat myös erilaisen kuivausprosessin, koska sokeri vaikuttaa aw-arvoon (kasvin vapaan veden määrään) sitomalla vettä, joka vaikeuttaa heinän kuivumista.

Usein solmut sisältävät edelleen jäännöskosteutta. Sadonkorjuun jälkeen jäännöskosteus siirtyy takaisin varsiin ja lehtiin. Jos kuivausprosessi on epäsuotuisa, helposti sulavien ravintoaineiden menetykset ja homekasvun riski lisääntyvät. Homeitiöt ärsyttävät eläinten hengitysteitä ja voivat aiheuttaa terveysongelmia.

SäilöMIX-Heinä on kostean heinän säilöntäaine. Se sisältää aktiivisina aineina kaliumsorbaatin ja natriumbentsoaatin suoloja. Käyttämällä SäilöMIX-Heinää heinänteko on mahdollista jo kuiva-aineen ollessa 75%. Heinät eivät lämpene varastoitaessa ja jäännöskosteuden riski on myös eliminoitu.

SäilöMIX-Heinällä varmistat laadun ja ravinnepitoisuuden ja paremman hygienian. Lisäksi vältät tappioita pellolla ja varastossa sekä vältät ei-toivottuja pilaantumisprosesseja. SäilöMIX-Heinällä sadonkorjuuaika lyhenee, se ei ole syövyttävää ja sopii myös kuivalle oljelle. Huonon sään yllättäessä sato voidaan korjata säilörehuna – myös tässä SäilöMIX-Heinä varmistaa rehun laadun.

Kaikki SäilöMIX-tuotteet ovat Suomessa suunniteltuja, testattuja ja valmistettuja.

Siirry tutustumaan SäilöMIXiin!

 

Kiinnostaako sinua tai yritystäsi kokeilla SäilöMIXiä?

Ota yhteyttä säilöntäainemyyjiimme:

Jukka Lehtola p. 040 1426 889
• Kainuu, Pohjanmaa, Etelä-, Keski- ja Pohjois-Pohjanmaa

Teppo Torra p. 050 4722 306
• Pirkanmaa, Satakunta, Kanta-Häme ja Varsinais-Suomi

Matti Hämäläinen p. 050 4722 902
• Kymenlaakso, Päijät-Häme, Uusimaa, Etelä-Savo ja -Karjala

Timo Kasanen p. 050 575 1334
• Pohjois-Karjala, Pohjois-Savo ja Keski-Suomi

Toni Pelkonen p. 040 7632 926
• Lappi

Walter König p. 044 756 5555
• Ahvenanmaa

MAINOS: Lakkapää
Lue lisää