MAINOS: MTK Hankinnat

Uudet jäsenedut tukemaan maa- ja metsätalousyrittäjää

MTK Hankinnat on lanseerannut täysin uuden jäsenetukonseptin Suomessa. Mitä hyötyä uusista jäseneduista on sinulle käytännössä maatalousyrittäjänä ja metsänomistajana?
MTK

Uudistimme MTK:n ja Metsänomistajien valtakunnallisen jäsenetukonseptin kokonaan. Uudet jäsenedut ovat suunnattu yrittäjäjäsenille, mutta henkilöjäsenellekin löytyy useita hyödyllisiä jäsenetuja. Tutustu tarkemmin ja ota edut käyttöösi!

Sopimusneuvotteluissa hyödynnetty suurta jäsenmäärää

Sopimusyhteistyökumppaneiden sydän sykkii jäsenistöllemme ja se on edesauttanut sopimusneuvotteluja. Mitä enemmän jäsenemme hyödyntävät jäsenetuja, sitä parempia etuja voimme neuvotella. Maatalousyrittäjä- ja metsänomistajajäsenet näkyvät yhteistyökumppaneillemme yhtenäisenä ja houkuttelevana kohderyhmänä.

Miten saan edut käyttööni?

Tuotteen myyjä tarkistaa henkilön MTK- tai mhy-jäsenyyden etua myöntäessään joko liikkeen kassalla tai avattaessa yritystiliä mtkhankinnat.fi-sivulla olevan lomakkeen kautta.

Jäsenetukategoriat

Henkilö- ja pakettiautot

Nissan
Saat 5-13 % alennuksen autoverottomasta ostohinnasta ostaessasi uuden Nissanin. Lisäksi saat 1200-2000 euron bonuksen auton toimituksen jälkeen.

Isuzu
Saat 300 euron bonuksen, kun ostat uuden Isuzun. Bonus koskee myös jo alennettuja ja kampanjahintoja.

Dacia
Saat 300 euron bonuksen, kun ostat uuden Dacian.

Kia
Saat 3,8 – 9,5 %:n alennuksen uuden Kian ostohinnasta. Lisäksi saat 200 euron bonuksen.

Suzuki
Saat 3 %:n alennuksen uuden Suzukin ostohinnasta. Lisäksi saat 300 euron bonuksen.

Renault
Saat 300 euron bonuksen, kun ostat henkilöauton ja 500 euron bonuksen, kun ostat pakettiauton.

Toyota
Saat 250-500 euron hankintaedun ostaessasi henkilöauton tai hyötyajoneuvon. Edun voi käyttää esim. huoltoon, virallisiin lisävarusteisiin, Toyota-tuotteisiin ja/tai Toyota-autotalon palveluihin, joita Toyota-jälleenmyyjä myy tai markkinoi.

Rakennustarvikkeet, työkalut, koneet ja renkaat

Ahlsell
Huomattava jopa 70 %:n alennus Ahlsellin koko valikoimasta. Valikoimaan kuuluu LVI-, sähkö-, rakennus-, työkalu-, kone- ja kylmätoimialan tuotteita ja palveluita sekä suojavarusteita ja työvaatteita.

Onninen
Jopa 60 %:n alennus koko laajasta tarjonnasta yritysasiakkaille. Valikoimasta löytyy kaikki tarpeelliset LVI-, sähkö-, kylmä-, energia-, teollisuus- ja infra-alan tuotteet.

AJ Tuotteet
18 %:n alennus tuhansien tuotteiden valikoimasta, johon kuuluu työvälineet ja kalusteita kaikkiin työtiloihisi kuten varastoon, toimistoon, pukuhuoneeseen ja työpajaan.

Clas Ohlson
10 %:n alennus laajasta valikoimasta tuoteryhmissä pienrauta, sähkö, elektroniikka, koti ja vapaa-aika. Valikoimaan kuuluu lisäksi varaosia ja tarvikkeita

Ramirent
Ramirentilta voit vuokrata nostimet, maanrakennuskoneet, rakennuskoneet, jyrät ja maantiivistäjät jäsenhintaan.

Euromaster
Euromasterilta saat edulliseen hintaan renkaat maatalous-, metsä- ja maansiirtokoneisiin, kuorma-autoihin, perävaunuihin, pakettiautoihin sekä neliveto- ja henkilöautoihin, esim. Michelin maatalousrenkaat -32 %.

Huonekalut ja sisustus

Isku
Saat 20 % alennuksen listahinnoista. Jo alennetuista tai kampanjahinnoista saat 5 % alennuksen. Myös kotikonttorituotteiden B&W-mallistosta saat 5 %:n alennuksen.

Tutustu tarkemmin: www.mtkhankinnat.fi

MAINOS: MTK Hankinnat
Lue lisää