Jäsenedut käytettävissä myös verkossa! - - Maaseudun Tulevaisuus
MAINOS: MTK Hankinnat

Jäsenedut käytettävissä myös verkossa!

Onhan työkalut ja tarvikkeet kunnossa kevättöitä varten? Saat työkalut, sähkö-, rakennus- ja konetuotteet kevättöihin helposti ja vaivattomasti verkosta.
MTK

MTK Hankintojen taloudellisesti merkittävät jäsenedut ovat käytettävissä MTK- ja Mhy-jäsenille. Koronan takia liikkumista julkisilla paikoilla on suositeltu välttämään, mutta suurin osa eduista on käytettävissä verkkokaupan tai puhelimen välityksellä. Nyt jos koskaan tulee varautua kevään ja kesän töihin kunnolla ja katsoa, että työkalut ovat kunnossa. Etuihin kannattaa siis tutustua jo nyt www.mtkhankinnat.fi-sivuston kautta. Voit myös rekisteröityä yrityksen asiakkaaksi, jolloin ajankohtaiset jäsenetuhinnat ovat nähtävissä. Rekisteröityminen yritysten asiakkaaksi ei sido eikä veloita sinua mihinkään, vaan saat ajankohtaiset jäsenedut näkyviin ja voit tutustua tuotteisiin kotisohvalta.

Huomattava alennus työkaluista, suojavaatteista, rakennus-, kone-, LVI- ja sähköalan tuotteista

MTK Hankintojen merkittäviin jäsenetuihin kuuluvat mm. Ahlsellin ja Onnisen teknisten tuotteiden valikoima. Ahlsell tarjoaa jäsenille laajan valikoiman LVI-, sähkö-, rakennus-, työkalu-, kone- ja kylmätoimialan tuotteita ja palveluita sekä suojavarusteita ja työvaatteita. MTK:n ja Mhy:n jäsenet saavat tuotteita jopa 70 %:n alennuksella. Onniselta löydät maatilan ja yrityksesi tarpeisiin laajasta tuotevalikoimasta LVI-, sähkö-, kylmä-, energia-, teollisuus- ja infra-alan tuotteita. Lisäksi valikoima kattaa asennustöissä tarpeelliset työkalut, työvaatteet ja muut suojaimet. Alennukset vaihtelevat tuoteryhmittäin, mutta jäsenenä saat jopa 60 % edun varastovalikoimasta.

Miten toimin hyödyntääkseni jäsenedut?

Onnisen sopimushinnat ovat voimassa yritysasiakkaille, jotka ovat avanneet Onniselle asiakastilin. Muista ilmoittaa tilinavauksen yhteydessä Y-tunnuksesi ja MTK- tai mhy-jäsennumerosi. Tilinavaus onnistuu helposti ja vaivattomasti mtkhankinnat.fi-sivun lomakkeen kautta. Seuraa sivulla olevia ohjeita. Edut vaihtelevat tuoteryhmittäin.

Ahlsellin jäsenedut ovat hyödynnettävissäsi verkkokaupassa, puhelimitse tai paikallisesta Ahlsellin myymälästä. Avaa tili mtkhankinnat.fi-sivun kautta ja ilmoita samalla MTK- tai mhy-jäsennumerosi. Yritystilin avaamiseksi Ahlsellin verkkokauppaan tarvitset Y-tunnuksen. Henkilöjäsen voi hyödyntää jäsenedun käymällä Ahlsellin myymälässä ja näyttämällä MTK- tai mhy-jäsenkorttisi oston yhteydessä. Halutessasi henkilöjäsenenä hyödyntää Ahlsellin jäsenedut, etkä voi käydä henkilökohtaisesti kaupassa, voit olla yhteydessä puhelimitse myymälöihin. 

MAINOS: MTK Hankinnat
Lue lisää