Iskun kesäkalustekampanja - - Maaseudun Tulevaisuus
MAINOS: MTK Hankinnat

Iskun kesäkalustekampanja

Kesäkalustekampanja vain MTK- ja mhy-jäsenille! Saat Laituri-ruokaryhmän kampanjahintaan 25.5.-31.7.2020. Tutustu myös muihin Iskun tarjoamiin jäsenetuihin – jopa -20 % normaalista hinnasta.
MTK

Saat Brafabin Laituri-ruokaryhmän kampanjahintaan 695 € (norm. 1209 €). Ruokaryhmään kuuluu pöytä (100 x 200 cm) ja kuusi tuolia, väreinä harmaa tai valkoinen. Hyödynnä jäsenetutarjouksesi näyttämällä voimassa olevaa jäsenetukorttia myymälässä ostoksen yhteydessä (alennusta ei verkkokaupasta eikä siihen voi yhdistää muita alennuksia). Kampanja-aika 25.5.-31.7.2020. Tutustu kampanjaan tästä.

Tiesithän, että MTK- ja mhy-jäsenenä saat kaikkien Iskun kodintuotteiden sekä B&W -malliston  normaalihinnoista 20 % alennuksen? Lisäksi saat kampanjahinnoista 5 % lisäedun. B&W-mallisto on uusi kotitoimistokalustemallisto, josta ei normaalisti saa alennusta. Etu on siis voimassa vain ja ainoastaan MTK- ja mhy-jäsenelle. Tutustu jäsenetuun tästä.

Esitä MTK- tai mhy-jäsenkorttisi oston yhteydessä kassalla. Etkö vielä ole MTK:n jäsen? Liity tästä ja hyödynnä jäsenetusi jo tänään!

Isku tekee suomalaisten arjesta viihtyisämpää ja toimivampaa. Suunnittelemme, valmistamme ja myymme huonekaluja, toimitamme sisustusratkaisuja koteihin ja julkisiin tiloihin, kuten kouluihin, toimistoihin ja terveydenhuoltoon, sekä tarjoamme näihin liittyviä palveluita, kuten suunnittelu- ja kierrätyspalveluita. Valmistamme kalusteemme Suomessa, mutta toimitamme niitä ympäri maailman - toimimme tällä hetkellä 16 eri maassa. Tutustu Iskun laajaan valikoimaan tästä.

MAINOS: MTK Hankinnat
Lue lisää