MAINOS

Käytättekö jo älysähköä?

Mainos: Pohjois-Karjalan Sähkö 11.05.2018
Sähkön käyttäminen ja tuottaminen ovat Suomessa suuressa muutoksessa. Priimaplus on uuden ajan älysähkösopimus, jolla voit vaikuttaa itse yrityksesi käyttämän sähkön hintaan ja hyödyntää kaikki uudet avautuvat mahdollisuudet, joita älysähkö tarjoaa. Lue lisää.

 

Voit ostaa yritykseesi tunneittain hinnoiteltua pörssisähköä, tuottaa sitä itse esimerkiksi aurinkopaneeleilla ja myydä ylijäämäsähkön verkkoon muiden sähkönkäyttäjien iloksi. Myös sähkön varastointi ja kysynnänjoustopalvelut* ovat pian kaikkien ulottuvilla. Saat rahallista hyötyä, kun yrityksesi ei käytä sähköä silloin, kun sähkönkulutus on muuten suurta. Kaiken tämän optimaaliseen hyödyntämiseen tarvitset vain oman älysähkösopimuksen, joka on jo nyt saatavissa. Sen nimi on Priimaplus.

Sähkö ei ole enää pelkkä kulu, sillä voi tehdä myös tuloja.

Priimaplus on uuden ajan älysähkösopimus, jolla voit itse vaikuttaa yrityksesi käyttämän sähkön hintaan. Voit maksimoida pörssisähkön halpojen tuntihintojen hyödyt, vakauttaa sähkön hintaa tekemällä hintakiinnityksiä ja hyötyä sähkön käytön uusista mahdollisuuksista, kuten kysynnänjoustosta.*

Hinnankiinnityspalvelu sisältyy hintaan

Sähkömarkkinoiden toiminnan ymmärtäminen on koko liiketoimintamme perusta ja osaamisemme ydin. Vuosien varrella kertynyt kokemuksemme ja näkemyksemme on veloituksetta käytettävissäsi, kun otat hinnankiinnityspalvelun käyttöösi. Hinnankiinnityspalvelu on Priimaplus-asiakkaalle maksuton.

Siirrä yrityksesi uuteen energiatulevaisuuteen jo nyt ja tee Priimaplus-älysähkösopimus!

Lue lisää osoitteessa priimaplus.pks.fi

 

* Kysynnänjousto tarkoittaa tilannetta, jossa yritys siirtää vapaaehtoisesti sähkön käyttöään pois niiltä tunneilta, jolloin sähköstä on markkinoilla niukkuutta. Yritys saa tästä korvausta riippumatta siitä, tarvitaanko kysynnänjoustoa käytännössä vuoden aikana käyttää vai ei. 

MAINOS