MAINOS: Serti Oy

Uusi kotimainen lihaisa täysravinto koirille: SertiLife kanaa ja kauraa on nyt kaupoissa

SertiLife Kanaa ja kauraa koirille on uusi, kotimainen täysravinto, joka valmistetaan Karkkilassa. Sen kaikki raaka-aineet hankitaan luotettavilta tuottajilta ja aina kun mahdollista, läheltä tehdasta.

Serti Oy on vuonna 2019 perustettu lemmikkieläinten ruokia valmistava ja hoitotuotteita markkinoiva yritys. Se sijaitsee Karkkilassa Uudellamaalla.

SertiLife-koiranruoka on kotimaista täysravintoa, jonka valmistuksessa on kiinnitetty huomiota ennen kaikkea laadukkuuteen koko tuotantoketjussa.

”Kuivamuona on pitkän tuotekehittelyn tulos,” sanoo Sertin toimitusjohtaja Mika Brofeldt.

Korkea valkuaisainepitoisuus koiranruossa on tärkeää

”Eläinperäisen valkuaisen osuus kuivamuonasta on korkea, joka on koiran ruokinnassa tärkeää. Muun muassa koiran turkki ja iho tarvitsevat proteiinia. Iho on ruumiin suurin elin ja valkuainen on ihon ja karvojen pääkomponentti. Koiran karva on muodostunut 95 % valkuaisesta?”, Brofeldt jatkaa.

Riittävällä valkuaisainemäärällä voidaan välttää ihon ja karvapeitteen ravinnollisista puutteista ja epätasapainoista johtuvia ongelmia ja näin parantaa karvapeitteen laatua ja ihon suojamuuria. (lue lisää valkuaisen tärkeydestä täältä).

SertiLife kanaa ja kauraa sisältää runsaasti hyvälaatuista suomalaista, turvallista  broileria (lue lisää antibioottivapaasta kotimaisesta broilerin lihasta).

Hyvinvointia rasvahapoista, vitamiineista sekä kivennäis- ja hivenaineista

SertiLife-kuivamuonassa on optimaalinen määrä omega-6- ja omega-3-rasvahappoja.

Sertin toinen perustaja, Mikko Koivu, kertoo rasvahapoista: ”Ne tukevat ihon, turkin ja nivelten hyvinvointia. Rasvahapot tulevat tuotteisiimme kotimaisista kananrasvasta, kalaöljystä ja kasviöljystä.”

Koivu kertoo, että SertiLifen laadukkaat vitamiinit sekä kivennäis- ja hivenaineet ehkäisevät puutoksia kovassakin kulutuksessa.

”Tuotteemme ei sisällä lainkaan keinotekoisia maku- tai väriaineita,” hän jatkaa.

Luonnostaan gluteeniton kaura tekee hyvää

SertiLife koiran täysravinnossa on kotimaista kuorittua kauraa. Luonnostaan gluteeniton kaura on koiran ruoan raaka-aineena tutkitusti erittäin käyttökelpoinen ja kuorittuna ravintoarvoltaan jopa parempaa kuin riisi. Täysravinnossa ei ole lainkaan vehnää, soijaa eikä maissia.

Kaurasta on sen päällimmäinen osa kuorittu pois. Tämän lisäksi on tärkeää ytimen riittävä kypsennys. Se tapahtuu heti kuorinnan jälkeen, jolla varmistetaan arvokkaiden rasvahappojen ja ytimen säilyminen.

Myös kissoille ja ympäri Suomea

Serti valmistaa myös SertiLife kanaa ja kalaa kissoille. Laadukkaat SertiLife-täysravinnot on saatavana S- ja K-ryhmän päivittäistavarakaupoista, Puuilosta, Kärkkäiseltä ja erikoisliikkeistä, kysy lisää omasta kaupastasi.

Lue lisää: sertilife.fi

MAINOS: Serti Oy
Lue lisää