MAINOS: Stora Enso

Eksyksissä omassa metsässä?

Tuntuuko, että olet hukassa oman metsäsi kanssa? Milloin on aika korjata puuta tai hoitaa taimikoita? Maksuton eMetsä Mobiili -palvelu päivittää metsänomistamisen kertaheitolla 2020-luvulle tuomalla metsäsuunnitelman, kartat ja ilmakuvat sekä paikannuksen metsänomistajan taskuun. Kunhan puhelin on käytettävissä metsäretkellä, mukana seuraavat myös kartta, kompassi ja metsäsuunnitelmat – et ole eksyksissä omassa metsässäsi.

Stora Enso on halunnut helpottaa metsänomistajan arkea ilmaisilla verkkopalveluilla, eMetsä-­ ja Virtuaalimetsä­-sovelluksilla. Ne auttavat metsänomistajaa saamaan parhaan hyödyn omasta metsästä. Sovelluksia käyttämällä tiedät aina metsäsi arvon ja pysyt tarkasti ajan tasalla metsäsi asioista sekä pääset kurkistamaan todentuntuisesti jopa 20 vuoden päähän tulevaisuuteen.

eMetsä Mobiililla hoidat metsääsi rennosti niin kotisohvalta kuin paikan päältä metsästäsi käsin. Se on aktiivisen metsänomistajan täsmätyökalu, joka toimii metsänomistajan omilla metsäsuunnitelmatiedoilla.


Viisi syytä ladata eMetsä Mobiili

1. Kartta

eMetsä Mobiilissa on koko Suomen peruskartat ja omalta metsätilaltasi kuviokartat sekä ilmakuvat. Myös havainnollinen virtuaalinen metsäretki onnistuu, jos et aina itse ehdi metsääsi retkeilemään.

2. GPS-paikannus

Hyvä kartta ja satelliittipaikannuksen näyttämä sijaintisi varmistavat, ettet eksy omaan metsääsi. eMetsä Mobiili löytää umpeenkasvaneestakin metsästä rajalinjan sekä rajapyykit.

3. Puustotiedot

Sormen näpäytyksellä voit tarkistaa metsikön kuviokohtaiset puustotiedot ja lähivuosien hakkuu- tai hoitotoimenpide-ehdotukset. Metsäretkelläsi on siis aina mukana ajantasainen ”tili- ja käyttöohjekirja”. Virtuaalimetsä-sovelluksella voit kurkistaa vaikka kannonpäässä istuessa 20 vuotta tulevaisuuteen, ja katsoa kuinka metsäsi kasvaa, kun sitä hoidetaan.

4. Matkapäiväkirja

Metsäreissujen matkakulut ovat metsäverotuksessa vähennyskelpoisia. Nämä matkat tallennat eMetsä Mobiilin matkapäiväkirjaan saman tien ilman kynää ja paperia. Tiedot summautuvat vuoden vaihteessa automaattisesti myös veroilmoitukselle.

5. Kuittiarkisto

Joskus pitää ostaa myös tarvikkeita oman metsän hoitoon, bensaa raivaussahaan tai työrukkaset vesomiseen. Kuitit voit valokuvata eMetsä Mobiililla sähköiseen arkistoon ja merkitä niiden yhteyteen muutaman avaintiedon verokirjanpitoon. Kuitit pysyvät tallessa ja kulut summautuvat metsävero- ja alv-ilmoituksille oikeisiin sarakkeisiin.
 

Näin otat eMetsän käyttöön

Ennen kuin lataat sovellukset kännykkään, luo tili eMetsään verkkoselaimella. Alkuun pääseminen on helppoa: metsänomistajana yksinkertaisesti tilaat omat tunnuksesi osoitteesta www.emetsa.fi. Sitä varten tarvitset vain verkkopankkitunnukset tunnistautumiseen sekä sähköpostiosoitteen. Tunnukset saat käyttöösi lähes välittömästi.

eMetsä on ilmainen palvelu, jonka käyttö ei edellytä asiakkuutta Stora Ensoon.

Tilaa nyt tunnukset, ja aloita helpompi metsänomistaminen: emetsa.fi

eMetsä Mobiili ja Virtuaalimetsä ovat ladattavissa veloituksetta Apple Storesta ja Google Play -sovelluskaupasta.

 

Elämässä mukana – Stora Enso

MAINOS: Stora Enso