MAINOS: Teollisuushankinta Oy

Varmista saatavuus ja hanki nyt luotettavat rehunsäilöntäratkaisut kasvukaudelle 2022!

Aina, mutta varsinkin näinä haastavina aikoina, kannattaa satsata luotettaviin ja hyvän tuotantovasteen antaviin rehunsäilöntätarvikkeisiin. Maidon laatu, hyvät pitoisuudet, terveet eläimet ja nautojen hyvät päiväkasvut ovat varmasti ensisijaisesti kiikarissasi, kun suunnittelet tulevan kasvukauden investointeja.

Tilasi talouden ja eläintesi parhaaksi rehunsäilöntävalikoimassamme ovat mm.

     - Solplast- auma-/-vakuumi- ja happisulkukalvot
     - Silotite-, Croptera- ja Mima- käärintäkalvot
     - Baletite GO sidontamuovi
     - Netex- käärintäverkot
     - Greenbag- tuubimuovit heinän ja murskeviljan säilöntään
     - Biomin BioStabil- biologiset rehunsäilöntäaineet.

Tutustu tuotteisiimme!

Käyttäjiltä parasta palautetta!

Luomupihvilihan tuottajat Mty Hannulan Ahti ja Jussi Hannula paalaavat vuosittain 4000-5000 paalia. Näistä osa on urakointia. He ovat kokeilleet useita eri käärintäkalvoja, mutta palanneet nyt käyttämään Silotite käärintäkalvoa.

Ahti kertoo: ”Silotite kalvo on tasalaatuista. Se ei katkeile ja siihen voi luottaa. Nyt on ajettu Silotite 1650 m pitkällä 25 µ paksuisella muovilla, jossa on käärepakkaus. Teemme isoja painavia paaleja, joten 25 µ paksuus antaa hyvän käsittelykestävyyden. Lihakarjalle tehdään muutenkin kortisempaa rehua ja myös oljet paalataan ja muovitetaan. Silotitestä ei tule häntiä ja siinä on hyvä liima. Liimaa ei kuitenkaan ole liikaa, joten siitä ei tule sotkua. Kuljettajat arvostavat Silotiten korkeaa laatua. Ensimmäistä satoa tehdessä se ei katkeillut kertaakaan. Käärepakkaus on nerokas idea: Ei pahvijätettä ja kaikki käärepakkausjäte mahtuu edellisen hylsyn sisälle”.

Olli Niemelä Maitofarmi Oy:n maidontuottaja on käyttänyt biologisia säilöntäaineita 10 vuotta ja Biostabil Plussaa 5 vuotta. Pitkään Suomessa ja muissa pohjoismaissa myyty sekä yliopistotasolla tutkittu biologinen säilöntäaine. Maidontuottaja Olli Niemelän käyttäkokemukset kertovat miksi Biostabil Plus kannattaa valita säilöntäaineeksi.

Olli kertoo: ” Seos on helppo tehdä; aine liukenee hyvin, koska Biostabililla on laaja käyttöalue (20–50 %), ei tarvita monia eri laatuja. Rehun laatu on ollut hyvä. Etenkin kuivan rehun jälkilämpeneminen on ollut vähäistä. Rehu on maittanut lehmille ja toimii hyvin appeessa. Stabilaattoreiden käyttö on ollut vähäistä eikä pintapilaantumista ole ollut. Märän ja kuivan rehun rajapinnassa ei ole ollut hometta, jos vaikka sade on yllättänyt rehunteossa. Työturvallisuus on hyvä. Biostabil Plus on hellävarainen koneelle ja se ei korrosoi. Olli on havainnut hyväksi tekniikaksi ottaa rehua aumasta/siilosta rehukauhan kärjen ollessa lievästi alaviistoon. Näin rehun leikkuu tapahtuu aina alaviistoon aumaa puristavaksi. Hän ei koskaan nosta rintuusta ylöspäin ettei happea pääse rehuun. Hän on ollut todella tyytyväinen Biostabil Plussaan.”

Markkinointi:
Oy Teollisuushankinta TH Ab
Rauno Somero p. 040 521 9665
Markus Anttiroiko p. 0400 792 604

Myynti:
Meijerit ja maatalouskaupat

TEOLLISUUSHANKINTA - MAATALOUDEN MAAHANTUONTI- JA TUKKUKAUPPAA JO VUODESTA 1992. 

MAINOS: Teollisuushankinta Oy
Lue lisää