MAINOS: traktorpool.fi

Lähes 230.000 raskasta vaihtokonetta rantautui Suomeen

Raskaan kaluston vaihtokonekauppa ottaa Suomessa ison askeleen kohti globaalia markkinaa, kun Euroopassa jo yli kaksi vuosikymmentä toiminut saksalainen LV-Digital ja suomalainen kustantaja Viestimedia Oy aloittivat yhteistyön. Yhteistyön seurauksena kansainvälinen Traktorpool-sivusto on nyt käytössä myös meille suomalaisille (Traktorpool.fi) ja avaa samalla uusia ulottuvuuksia etsiessämme käytettyjä raskaampia vaihtokoneita.

Suomalaiset ovat jo vuosien ajan tottuneet ostamaan käytettyjä henkilöautoja niin Saksasta kuin Ruotsistakin. Yhä useampi etsiikin hyvin varusteltuja ja suolaamattomilla teillä ajettuja menopelejä kilpailukykyiseen hintaan isoilta kansainvälisiltä sivustoilta. Tämä sama ilmiö on nyt lisääntymässä myös raskaamman kaluston markkinoilla ja kiihdyttää rajojen ylittävää liikennettä merkittävästi molempiin suuntiin. Siinä missä suomalainen etsii edullista, varusteltua ja hyväkuntoista leikkuupuimuria tai traktoria, hakee eurooppalainen vastaavasti harvesteria tai muuta erikoisempaa metsäkonetta.

Suomalaiset vaihtokoneet kiinnostavat ulkomaisia ostajia

Suomalaisilla on hyvä ja luotettava maine, oli kyseessä sitten paperikauppias tai laivanrakentaja. Sovituista asioista pidetään kiinni ja huijaaminen ei kuulu tapoihimme. Lisäksi meillä on tapana huolehtia koneistamme ja säännöllinen huolto on enemmän sääntö kuin poikkeus. Ja kun sesonki täällä Pohjolassa on muuta Eurooppaa lyhyempi, ei koneille kerry käyttötuntejakaan niin paljon. Siksi täällä myytävät koneet kiinnostava meitä etelämpänä olevia maanviljelijöitä, maaurakoitsijoita ja metsänhoitajia.

Suomalaisten maatilojen kasvaessa isommiksi, myös viljelyyn tarvittavien koneiden kokoluokat kasvavat. Pieneksi jääneet vanhat vaihtokoneet eivät välttämättä löydä ostajaa kotimaasta ja siirtyvät näin ollen todennäköisemmin ulkomaisille markkinoille. Uusien ostajien löytämiseksi kansainvälinen Traktorpool.fi tarjoaa kelpo myyntikanavan.

Traktorpool.fi haastaa markkinajohtajat

Toistaiseksi Suomessa vielä melko tuntematon Traktorpool.fi -sivusto toimii lähes 30:ssa Euroopan maassa ja sen kannasta löytyy lähes 230.000 maatalouden vaihtokonetta, joista valita. Kun suomalainen vaihtokonekauppias tai yksityinen myyjä laittaa koneensa sivustolle myyntiin hyvinkin edulliseen kuukausihintaan, on se heti julkaisun jälkeen näkyvillä joka puolella Eurooppaa ja jopa Etelä-Amerikkaa myöten tavoittaen näin ollen yli 4 miljoonaa potentiaalista ostajaa. Laajalla tarjonnallaan sekä pitkällä kokemuksellaan Traktorpool.fi -sivusto aikoo haastaa Suomessa pitkään markkinoita dominoineet kilpailijat.

Yhteistyössä suomalaisen alan konkarin kanssa

Traktorpool.fi on saksalaisen LV Digital GmbH:n omistama sivusto, jonka kanssa Maaseudun Tulevaisuus- ja Suomalainen maaseutu -sanomalehteä, Koneviestiä sekä nettisivustoja MT.FI sekä koneviesti.fi julkaiseva Viestimedia Oy on tehnyt yhteistyösopimuksen. Suomen markkinoille tarkoitettu traktorpool.fi -sivusto on tehty suomeksi palvelemaan ensisijaisesti suomalaista markkinaa, mutta sisältäen koko globaalin konealan tarjonnan ja kysynnän.  Sivuston vaihtokonesisältöä tulee Suomessa täydentämään mm. Koneviestin ainutlaatuinen artikkeliarkisto sekä konevertailu, jollaista ei löydy keneltäkään muulta.

Siirry tutustumaan Traktorpooliin osoitteessa www.traktorpool.fi.

Kiinnostaako sinua tai yritystäsi kokeilla Traktorpooli.fi:tä?
Ota yhteys Kari Niemelä p. 0500 728 982, kari.niemela@viestimedia.fi

MAINOS: traktorpool.fi
Lue lisää