MAINOS: traktorpool.fi

Onko Traktorpool käytettyjen koneiden paras verkkokauppa?

Konekauppaa netissä jo 21 vuotta ja yli 5 miljoonaa verkkosivustovierailua kuukausittain! Saksasta toimintansa aloittanut verkkokauppa on nyt myös suomalaisten käytettävissä.

Hyväkuntoiset koneet viedään nyt käsistä

Maatalouskoneiden kauppa on käynyt tänä vuonna Suomessa vilkkaana koronasta huolimatta. Maatalousväki on nopeasti tottunut asioimaan etänä poikkeuksellisissa olosuhteissa ja konemessujen peruuntumisten myötä.

Maaseudun Tulevaisuuden Suomalainen maaseutu -liitteessä uutisoitiin maatalouden koneinvestointien elävän vahvaa nousukautta. Käytettyjen maatalouskoneiden kauppa kukoistaa: uudehkot ja hyväkuntoiset koneet suorastaan viedään käsistä.

Verkkokaupan uusin tulokas Suomessa on Traktorpool.fi: myyntipaikka käytetyille traktoreille ja sadonkorjuukoneille sekä maatalous-, metsä- ja maanrakennuskoneille.

5 hyvää syytä käyttää Traktorpoolia

1. Käytetyt maatalous-, metsä- ja maanrakennuskoneet ovat samassa osoitteessa. Sivuston tarjonnassa on yli 200.000 kone- ja laiteilmoitusta.

2. Osta tai myy! Kaupankäynti tapahtuu kiinteällä hinnalla tai tarjouksen tekemällä.

3. Yli 4 miljoonaa kävijää kuukausittain. Verkkopalvelun kansainvälisyys kasvattaa markkina-aluetta ja kävijöiden määrää.

4. Luotettava kauppapaikka myyjille ja ostajille. Traktorpoolin käyttöehdot ja sivuston valvonta varmistavat kaupankäynnin turvallisuuden.

5. Kotimainen palvelu, kansainvälinen näkyvyys. Traktorpoolin toiminnasta Suomessa vastaa Viestimedia Oy, jonka päätuotteita ovat sanomalehti Maaseudun Tulevaisuus sekä aikakauslehdet Koneviesti ja Aarre.

Tutustu, osta ja myy!

Traktorpool-verkkokaupan koneilmoitukset on ryhmitelty selkeästi. Lisäksi voit hyödyntää hakutoimintoa halutun laitteen etsimisessä. Jokaisen tuoteryhmän kohdalla näet myös myytävänä olevien laitteiden määrän.

Koneiden myyjiin yhteydenotto tapahtuu helposti sähköpostitse tai puhelimitse. Oman myynti-ilmoituksen tekemisen alkuun pääset rekisteröitymällä palveluun.

Onko Traktorpool.fi netin paras käytettyjen koneiden verkkokauppa? Käy tutustumassa!

Siirry Traktorpool.fi -verkkokauppaan

Tutustu Traktorpoolin tarjontaan - katso video!

MAINOS: traktorpool.fi
Lue lisää