MAINOS

Ylivieskan Rysky –tapahtuma laajenee keskustaan ja lapsille

Mainos 16.02.2017
Maatalous ja urakointi elävät vahvaa kehittymisen aikakautta.

 

Tilojen koot ja laitteet kehittyvät valtavin kehitysaskelin kohti tehokkaampaa ja kannattavampaa toimintaa. Kokonaisvaltaiset palvelut takaavat myös maataloudessa ja urakoinnissa entistä paremman hyötysuhteen tehdyille investoinneille. Kokonaisuus ratkaisee yhä useammin kaupan teon viime metreillä.

Tänä vuonna näihin edellä mainittuihin teemoihin löytyy kokonaisvaltaisia ratkaisuja Rysky –tapahtumassa Ylivieskassa. Esillä on runsaasti uusia koneita- ja laitteita aina traktoreista maatalouksien energiaratkaisuihin. Tarjolla on myös runsaasti tarjouksia sekä tarjoiluja. Rysky –tapahtumassa löytyy mukavaa tekemistä koko perheelle.

Rysky –päivän liikenteen ohjaamisesta ja paikoituksesta vastaa Ylivieskan Kuulan porukka jo pitkällä kokemuksella. Parkkitiloja on varattu riittävästi ja niitä kannattaa tutkia jo etukäteen. Tänä vuonna helpotusta liikenteeseen tuo myös Ylivieskan kaupungin sponsoroima linja-autokuljetus, joka kiertää Ylivieskan keskustan ja Savarin aluetta koko päivän ajan noin puolen tunnin välein. Näin auto mahdollista jättää vaikka keskustaan ja hypätä matkahuollosta ilmaiseen bussiin ja siirtyä varsinaiselle tapahtuma-alueelle. Myös Ylivieskan keskustan yritykset ovat vahvasti mukana tarjouksillaan tänä vuonna ja 4H järjestää lapsille oman Lasten Rysky –tapahtuman Ylivieskan keskustassa.

Tämän vuotisten Rysky –arpajaisten pääpalkintona on John Deere –merkkinen uusi nelivetotraktori. Pääpalkinnon lisäksi arpajaisissa on Rysky –kauppiaiden lahjoittamia palkintoja. Näiden lahjoitettujen palkintojen tuotto eli noin 2500 euroa menee Ylivieskan kirkon jälleenrakentamisprojektiin. Ryskypäivän aikana alueella on yli neljäkymmentä arpamyyjää ryskyliikkeissä tarjoamassa mahdollisuutta osallistua kisaan huikeista palkinnoista. Arpajaiset toteutetaan Rysky –yritysten, Suomalainen Maaseutu –lehden ja Ylivieskan Kuulan kanssa yhteistyönä. Arpojen myyntiaika alkaa Rysky –päivänä ja  päättyy 20.8.2017 ja arvan hinta on 10 euroa. Arpojen kokonaismäärä on 8000 kappaletta. Arpajaisten palkintojen yhteissumma on todella huomattava.

Yksi tärkeä tapahtuma kuluvan vuoden aikana ovat kuntavaalit, jotka näkyvät myös Ryskyssä. Savarikeskuksen pihalle metsäosaston viereen on varattu alue Vaalikadulle, johon puolueiden on mahdollista tulla esittäytymään ja tekemään vaalityötä ehdokkaineen. Tämä antaa oivan mahdollisuuden tuoda esille niitä asioita, jotka ovat mielenpäällä tulevia vaaleja ajatellen.

Rysky –päivään kannattaa varata aikaa ja kärsivällisyyttä koko perheellä sekä reipasta mieltä, niillä pärjääkin jo pitkälle. Tervetuloa kevätkauden avaukseen ja Rysky –tapahtumaan Ylivieskaan.

 


MAINOS