Metsä

Video: Näin Finlandia-hymni soi metsäkoneilla

Metsä 04.12.2017

Videon ovat tuottaneet öljy- ja biopolttoaineyhtiö Neste sekä metsäkoneyhtiö Ponsse.


Kuvakaappaus videolta.

Öljynjalostus- ja biopolttoaineyhtiö Neste on julkaissut Suomen 100-vuotisen itsenäisyyden ja suomalaisen työn kunniaksi videon, jossa Jean Sibeliuksen Finlandia-hymni soi metsäkoneilla. Nesteen yhdessä metsäkoneyhtiö Ponssen kanssa tuottama video on kuvattu Vieremällä Hällämönharjun jylhissä maisemissa.

"Päätimme tehdä asiakkaamme Ponssen kanssa uuden version Finlandiasta lahjana itsenäiselle Suomelle. Sovitus on osa kampanjaamme, jolla haluamme tukea konkreettisella teolla suomalaista työtä", Nesteen Marketing & Services -liiketoiminta-alueen markkinointijohtaja Mika Hyötyläinen sanoo tiedotteessa.

Kampanjassaan Neste lahjoittaa työttömille työnhakijoille polttoainetta työhaastattelujen ja keikkatyön helpottamiseksi.

Vuoden 2017 loppuun asti käynnissä olevassa kampanjassa jokainen videon katselukerta kerryttää lahjoituspottia, aina 20 000 euroon asti. Kampanjan virallinen kumppani on Työttömien keskusjärjestö ry, ja kampanjan lahjoitus tehdään yhdessä järjestön kanssa ensi vuoden tammikuussa.

"On hienoa olla osana Nesteen kampanjaa suomalaisen työn arvostuksen lisäämiseksi ja työllistymisen tukemiseksi. Uudet työpaikat ja työn kautta saavutettava alueellinen hyvinvointi on koko Suomen etu. Hällämönharjun jylhissä harjumaisemissa Finlandia soi kuin kotonaan ", Ponsse Oyj:n hallituksen puheenjohtaja Juha Vidgrén toteaa tiedotteessa.

Nesteen ja Ponssen toteuttaman videon yhteistyökumppaneina ovat toimineet sosiaalisen median toimisto Kurio, tuotantoyhtiö No-Office sekä viestintätoimisto Miltton.

Videon tähtinä toimivat metsäkonealan ammattilaiset Marko Karhu, Anne Räihä, Hannu Liikanen, Tarmo Juntunen ja Janne Oldenburg.

Aiheeseen liittyvät artikkelit