Metsä

MT aloittaa uuden uutiskirjeen – metsäuutiset sähköpostiin kerran viikossa

Metsä 24.01.2017

Maksuton uutiskirje koostaa MT:n metsäaiheiset uutiset, kolumnit ja mielipidekirjoitukset.


Ruutukaappaus uutiskirjeestä
Metsäuutiskirje sisältää koosteen MT:n metsäaiheisesta uutistarjonnasta viikon varrelta. Uutiskirjeen tilaus on maksuton, ja sen voi perua milloin tahansa joka kirjeessä näkyvän linkin kautta.

Maaseudun Tulevaisuus alkaa julkaista sähköistä metsäuutiskirjettä. Maksuton kirje julkaistaan kerran viikossa. Se sisältää tärkeimmät MT:n verkko­sivuilla julkaistut metsäaiheiset uutiset, kolumnit ja mielipidekirjoitukset.

Uutisista näytetään vähintään otsikot. Koko jutut voi lukea MT:n verkkosivuilta. Jokainen uutiskirjeen nosto sisältää linkin, joka vie jutun verkkoversioon.

Kuka tahansa voi tilata maksuttoman palvelun sähköpostiinsa osoitteesta http://uutiskirje.maaseuduntulevaisuus.fi.

Samalta lomakkeelta voi myös tilata joka arkipäivä lähetettävän yleisen uutiskirjeen, joka sisältää koosteen koko MT:n uutistarjonnasta.

Tilauksen voi halutessaan peruuttaa milloin tahansa uutiskirjeessä olevasta linkistä.

”Metsänomistajien ja metsästä kiinnostuneiden määrä lukijoidemme keskuudessa on jatkuvasti kasvanut. Pyrimme palvelemaan heitä aiempaakin paremmin Kerran viikossa kaikki metsäalan olennaisimmat tapahtuvat päivittävä uutiskirje on toiveemme mukaan vastaus heidän tiedon tarpeeseensa”, päätoimittaja Jouni Kemppainen perustelee uutta avausta.

”Verkon kävijämäärämme on kasvanut viimeisen vuoden aikana huimasti. Uskon, että tämäkin palvelu löytää kohderyhmänsä.”

Aiheeseen liittyvät artikkelit