MT palvelee metsänomistajia entistäkin paremmin: Katso uudistuneesta metsäpalvelusta tiedot puidesi ja palstasi arvosta - Metsä - Maaseudun Tulevaisuus
Metsä

MT palvelee metsänomistajia entistäkin paremmin: Katso uudistuneesta metsäpalvelusta tiedot puidesi ja palstasi arvosta

Metsäpalvelut erottuvat aiempaa selvemmin MT:n muusta verkkotarjonnasta.

MT:n verkkolehden metsäpalvelut ovat uudistuneet. Niiden käyttö on aiempaa helpompaa ja ne erottuvat nyt selkeämmin MT:n muusta verkkotarjonnasta.

"Olemme nousseet metsänomistajien merkittävimmäksi uutislähteeksi. Parannamme koko ajan uutistarjontamme, mutta kehotan metsänomistajia myös katsomaan sivuiltamme palvelujamme, josta saa kätevästi lisätietoa vaikkapa oman palstansa arvosta", kertoo päätoimittaja Jouni Kemppainen.

"Otamme myös mielellämme palautetta vastaan siitä, minkälaisia palveluita lukijamme meiltä toivovat", Kemppainen lisää.

MT:n metsäpalvelun suosituin osio näyttää puun hinnat. Ne esitetään MT:n palvelussa puutavaralajeittain, kauppamuodoittain ja alueittain.

Hintoja voi hakea mänty-, kuusi- ja koivutukille, mänty-, kuusi- ja koivukuitupuulle sekä mänty- ja kuusipikkutukille.

Puun hinnan lisäksi palvelusta saa arvion oman metsätilan hinnasta. Hinta-arvio perustuu viimeisten 12 kuukauden aikana metsätilat.fi:n kautta välitettyjen ja toteutuneiden metsätilakauppojen tietoihin.

Palvelua voi käyttää arviointityökalua esimerkiksi oman metsäsi arvon määrittämiseen tai kaupan olevan kohteen hintapyynnön arviointiin.

Puukaupan arviointipalvelussa voi verrata saadun puukauppatarjouksen tai jo tehdyn kaupan tietoja keskimääräisiin puun hintoihin.

Oman puukaupan tai tarjouksen tiedot voi syöttää puu­tavaralajeittain ja hakkuutavoittain eriteltyinä. Palvelussa voi vertailla päätehakkuun, harvennuksen ja ensiharvennuksen lisäksi myös hankintakauppojen hintoja.

Pääset uudistettuun metsäpalveluun tästä

Lue lisää

MT:n uusi metsäpalvelu kertoo, mitä metsästä oikeasti maksetaan

Metsäpalveluiden kysyntä kasvaa

Kaupunkilaisveljekset kehittivät palveluhaun etämetsänomistajille

Stora Enson Helsingin palvelutoimisto 15 vuotta