Ehdota ansioitunutta metsänhoitoyhdistystä Vuoden Kympiksi – tunnustus myönnetään nyt viidennen kerran - Metsä - Maaseudun Tulevaisuus
Metsä

Ehdota ansioitunutta metsänhoitoyhdistystä Vuoden Kympiksi – tunnustus myönnetään nyt viidennen kerran

Joka toinen vuosi valitaan metsänhoitoyhdistys ja joka toinen vuosi toimihenkilö tai tiimi.
Rami Marjamäki
Vuoden Kymppiä valittaessa korostetaan erityisesti ansioita metsänomistajien etujen ajamisessa sekä metsänomistajaorganisaation jäsenten ja muiden metsänomistajien palvelussa. Valinnassa otetaan huomioon myös saatu asiakaspalaute.

Vuoden Kymppi on metsänhoitoyhdistysten tunnustus, joka myönnetään tänä vuonna viidennen kerran.

Vuoden Kympiksi valitaan joka toinen vuosi metsänhoitoyhdistys ja joka toinen vuosi metsänhoitoyhdistyksen toimihenkilö tai tiimi. Tänä vuonna Vuoden Kympiksi valitaan metsänhoitoyhdistys, MTK:n tiedote kertoo.

Metsänomistajilla sekä metsänhoitoyhdistysten ja MTK:n edustajilla on mahdollisuus ehdottaa mielestään ansioitunutta metsänhoitoyhdistystä Vuoden Kympiksi nettilomakkeella. Ehdotus on tehtävä viimeistään sunnuntaina 13.9.2020.

Tunnustusta myönnettäessä korostetaan erityisesti ansioita metsänomistajien etujen ajamisessa sekä metsänomistajaorganisaation jäsenten ja muiden metsänomistajien palvelussa. Valinnassa otetaan huomioon myös saatu asiakaspalaute.

Vuoden Kympin valitsee tehtyjen ehdotusten perusteella MTK:n metsäjohtokunta.

Aiemmin tunnustuspalkinnon ovat saaneet Mhy Kymenlaakso, kenttäpäällikkö Arto Kosunen Mhy Pohjois-Savosta, Mhy Österbotten ja toiminnanjohtaja Annakaisa Heikkonen Mhy Ylä-Lapista.

Katso uusin video
Lue lisää

Ehdolle mhy:n valtuustovaaleissa?

Metsänhoitoyhdistykset eivät ole bisnestaloja, MTK vastaa kritiikkiin – "Painopiste on jäsenen pärjäämisessä"

Pulkkinen vastaa Stora Ensolle

Viisi metsänhoitoyhdistystä sulautuu yhdeksi Länsi-Lapissa