Metsä

Metsä Group palkkaa 50 uutta työntekijää viilupuun tuotantoon Punkaharjun ja Lohjan tehtaille

Taustalla ovat laajennusinvestoinnit ja puurakentamisen hyvät tulevaisuuden näkymät.
Saara Lavi
Metsä Group on tehnyt laajennusinvestointeja viilupuun tuotantoon viime vuosina. Veli-Matti Tuominen tarkistaa tuotteen laatua Metsä Woodin tehtaalla Punkaharjulla Savonlinnassa. Arkistokuva on viime vuodelta.

Metsä Group on käynnistänyt yhteensä yli 50 uuden työntekijän palkkaamisen viilupuun (lvl) tuotantoon Metsä Woodin tehtaille Punkaharjulle Savonlinnaan ja Lohjalle. Rekrytointi kytkeytyy yhtiön mukaan tehtailla viime vuosina tehtyihin laajennusinvestointeihin.

Koska puurakentamisen tulevaisuuden näkymät ovat hyvät, Metsä Group kertoo varautuvansa pitkällä aikavälillä osaamisen vahvistamiseen toimialalla ja vastaavansa ennakoivasti työntekijätarpeisiin.

"Tuotannon toimintamallimme perustuu moniosaamiseen ja tiimityöskentelyyn, jossa työntekijät hallitsevat useita eri työtehtäviä tehtaillamme. Työ on vuorotyötä”, Metsä Woodin henkilöstöjohtaja Reetta Lyytikäinen-Isonen sanoo tiedotteessa.

”Haemme henkilöitä, joilla on sopiva osaaminen, koulutustausta sekä halu kehittyä työssään.”

Soveltuva koulutustausta valittaville on tekniikan tai prosessiteollisuuden peruskoulutus, kuten puuteollisuuden, mekaanisen metsäteollisuuden, metsätalouden, kunnossapidon tai sähkö- ja automaatiotekniikan koulutus.

Viimeinen hakupäivä uusiin työpaikkoihin on 20.11.2020

Metsä Wood markkinoi viilupuuta Kerto-tuotemerkillä.

Katso uusin video
Lue lisää

Sellukauppa käy Kiinassa vilkkaasti – tuottajat ovat saaneet korotuksia pitkään pohjalla pysyneisiin hintoihin myös Euroopassa

Metsä Groupin eettisyysindeksi 84 prosenttia, tavoite on 100 prosenttia vuoteen 2030 mennessä

Vuorineuvos Taavi Heikkilä valittiin Metsäliitto Osuuskunnan hallitukseen

UPM kannattavin kolmesta metsäyhtiöstä alkuvuonna – Metsä Group ja Stora Enso tekivät pakkauskartongeilla tulosta, UPM tarroilla ja erikoispapereilla