Metsä

Metsä Groupin eettisyysindeksi 84 prosenttia, tavoite on 100 prosenttia vuoteen 2030 mennessä

Parannettavaa on henkilöstön yhdenvertaisessa kohtelussa sekä epäkohtien ilmoittamisessa ja niihin puuttumisessa.
Carolina Husu
Ilkka Hämälän mukaan sekä työyhteisön että jokaisen sen jäsenen toiminnasta löytyy parannettavaa.

Metsä Group toimii tuoreen selvityksen mukaan varsin eettisesti. Henkilöstölle tehdyn kyselyn perusteella korjattavaa löytyy silti esimerkiksi henkilöstön yhdenvertaisessa kohtelussa ja epäkohtiin puuttumisessa.

Metsä Groupissa kesällä toteutetun ensimmäisen eettisyyskyselyn olivat kokonaisuudessaan hyvät. Henkilöstölle oli tärkeätä, että yhtiössä toimitaan eettisesti oikein.

Kehitettävää löytyi henkilöjohtamisen osa-alueilla sekä henkilöstön yhdenvertaisessa kohtelussa ja kulttuurissa, jossa epäeettisestä toiminnasta uskalletaan ilmoittaa ja epäkohtiin myös puututaan.

”Oikein toimiminen kaikissa tilanteissa on Metsä Groupissa erittäin tärkeää. Hyvällä tasolla olevat keskimääräiset tulokset eivät saa johtaa meitä ajattelemaan, etteikö työyhteisöistä ja meidän jokaisen toiminnasta löytyisi parannettavaa”, kommentoi pääjohtaja Ilkka Hämälä.

Metsä Groupin kestävän kehityksen 2030 tavoite on nostaa eettisyysindeksi 100 prosenttiin. Tämän kyselyn perusteella se oli 84 prosenttia.

Tutkimukseen vastasi yli 6 000 metsagroupilaista.

Katso uusin video: Kaikkia keinoja kokeillut metsänomistaja kehitti oman hirvenkarkotusliemen
Lue lisää

Metsä Groupin pääjohtaja Ilkka Hämälä myi 777 000 eurolla Metsä Boardin osakkeita

Kanadan metsäpalot ja Euroopan tulvat lykkäävät sahatavaran hinnan taittumista – Metsä Groupin Hämälän mukaan kovin nousupiikki on kuitenkin jo takanapäin

Metsä Group kannattavin kolmesta suuresta metsäyhtiöstä alkuvuonna – sellun huippuhinnat näkyvät reippaina tulosparannuksina

"Kärkipäässä mänty- ja koivukuitu" – Metsä Group valmistautuu syksyyn ostamalla kesäkorjuukelpoisia harvennusleimikoita