MT Hevoset: Voit lukea MT Hevoset -sisältöjä maksutta 8.2.2021 saakka.
Metsä

Kymenlaakson metsänhoitoyhdistyksen uudesta johtajasta käytiin tiukka kisa

Eläkkeelle kevättalvella jäävä Jari Ursin vaihtuu metsätalousinsinööri Panu Pettiseen.
Kymenlaakson mhy
Asioiden muuttaminen pelkän muutoksen takia ei kannata, linjaa Panu Pettinen.

Kymenlaakson metsänhoitoyhdistyksen uudeksi johtajaksi on valittu metsätalousinsinööri Panu Pettinen. Yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Eero Kivistö piti valintaprosessia vaativana.

”Kisa uudesta johtajasta oli tiukka ja saimme valita hyvien kandidaattien joukosta. Uuden johtajan kanssa olemme jatkossakin vahvoissa asemissa metsänomistajien edunvalvonnassa sekä liiketoiminnassa”, kertoo Kivistö.

Uudeksi johtajaksi valittu metsätalousinsinööri Panu Pettinen on kotoisin Lappeenrannasta. Hän on toiminut Etelä-Karjalan metsänhoitoyhdistyksen aluepäällikkönä.

”Kaiken toiminnan tavoitteena on metsänomistajien menestys ja tätä strategiaa on hyvä noudattaa jatkossakin. Ylipäätään asioiden muuttaminen muutoksen takia ei kannata,” Pettinen linjaa.

Tuleva vuodenvaihde tuo muutoksia myös muuhun hallintoon, sillä metsänhoitoyhdistyksien vaalit ovat käynnissä. Äänestys loppuu 25.11. ja uusi valtuusto aloittaa tammikuussa.

Katso uusin video: Jättirekat
Lue lisää

Metsänhoitoyhdistysvaalit innostivat eniten Yli-Iissä – valtakunnallisesti maanviljelijöiden osuus valituista laski tuntuvasti

Pohjoissavolainen Savotta on vuoden metsänhoitoyhdistys – erityismaininta kansainvälisestä kestävän metsätalouden edistämisestä Vietnamissa

Ehdolle mhy:n valtuustovaaleissa?

Metsänhoitoyhdistykset eivät ole bisnestaloja, MTK vastaa kritiikkiin – "Painopiste on jäsenen pärjäämisessä"