Metsä

Metsämiesten Säätiö naisistuu – hallitus uudistui syyskokouksessa

Juha Mäkinen jatkaa säätiön hallituksen puheenjohtajana.
Jaana Kankaanpää
Kuvassa on Metsämiesten Säätiön omistama kerrostalo Ulvilantiellä Munkkivuoressa. Yksi tuen muoto on metsätieteiden opiskelijoille tarkoitetut 20 neliön yksiöt Helsingin Munkkivuoressa.

Metsämiesten Säätiön hallitus teki henkilövalintoja syyskokouksessaan maanantaina. Juha Mäkinen jatkaa säätiön hallituksen puheenjohtajana. Varapuheenjohtajana jatkaa Erkki Eteläaho ja sijoitustoimikunnan puheenjohtajana Jarkko Niemi, säätiö tiedottaa.

Erovuoroisista hallituksen jäsenistä jatkamaan valittiin Jarkko Niemi ja Anne Toppinen.

Säätiö on sääntömuutoksensa kautta sitoutunut siihen, että hallituksen jäsenet ovat aktiivityöelämässä aiemman ikäpykälän sijaan. Tämän vuoksi Risto Nurmela vetäytyy hallituksesta ja tilalle valittiin 1.1.2021 alkaen MTI (YAMK) Maria Isolahti Oulusta. Hallituksen jäsenten toimikausi on kolme vuotta kerrallaan.

Niin ikään sääntömuutoksen myötä säätiö luopuu yhdeksän henkilökohtaisen varajäsenen käytännöstä ja siirtyy ensi vuoden alussa kolmen yleisvarajäsenen käytäntöön. Yleisvarajäseniksi valittiin KTM Mika Heikkilä Espoosta, YTT Karina Jutila Helsingistä ja FM Paula Oksman Iisalmesta.

Uusista henkilöistä Maria Isolahti toimii Suomen metsäkeskuksen pohjoisen palvelualueen asiakkuuspäällikkönä, Mika Heikkilä Taaleri Varainhoito Oy:n osakesijoitusjohtajana, Karina Jutila e2 Tutkimuksen johtajana ja Paula Oksman Ponsse Oyj:n henkilöstöjohtajana.

Katso uusin video: Näin klapi kuplii, kun se on tarpeeksi kuiva
Lue lisää

Juha Mäkinen jatkaa Metsämiesten Säätiön johdossa

Nordean uusi konsernijohtaja Vang-Jensen painottaa kulujen karsimista – kilpailijat katsovat, että tuottojakin on saatava lisää

Tutkimusjohtaja Karina Jutila ei usko radikaaleihin linjan muutoksiin — kaupunkien ja maaseudun yhteiselo voi jatkua

Metsämiesten säätiö haluaa toimia alan unilukkarina: "Emme ei voi enää elää kuin valtio valtiossa"