Metsä

Stora Enson Uimaharjun tehtaalla syttyi tulipalo – liekit lähtivät liikkeelle pelastuslaitoksen arvion mukaan purusiilosta

Kukaan ei saanut vammoja uhkaavassa tilanteessa, kertoo Pohjois-Karjalan pelastuslaitos.
Lari Lievonen
Stora Enson Enocellin sellutehtaalla Uimaharjussa syttyi torstaina palamaan käytöstä poistettu varastorakennus. Kuva vuodelta 2017.

Stora Enson Enocellin sellutehtaalla Uimaharjussa palaa käytöstä poistettu varastorakennus. Tulipalo syttyi aamupäivällä.

Sammutustyöt tehtaan varastorakennuksella ovat käynnissä. Palo on hallinnassa ja tällä hetkellä toiminta keskittyy hallin seinärakenteiden sammuttamiseen. Pohjois-Karjalan Pelastuslaitos tiedottaa, ettei palossa ole aiheutunut henkilövahinkoja työntekijöille tai pelastajille.

Todennäköisesti palo on saanut alkunsa rakennuksen viereisestä purusiilosta. Palon tarkkaa syttymissyytä ei tässä vaiheessa tiedetä.

Kohteessa on yksiköitä Uimaharjun, Enon, Lieksan, Juuan, Joensuun, Kontiolahden, Lehmon, Hammaslahden, Kiihtelysvaaran ja Ilomantsin paloasemilta.

Katso uusin video: Kannattaako pienpuut katkoa kuiduksi vai kasata kaikki energiapinoon?
Lue lisää

Yle uutiset: Eläinsuoja tuhoutui tulipalossa Kihniössä – vuohia ehdittiin pelastaa, mutta osa eläimistä jäi palon vangiksi

Metsä Groupin Rengon sahalla pieni tulipalo

Etelä-Afrikan parlamenttirakennus syttyi uudelleen tuleen

Farmi Suomi -ohjelmasta tuttu maalaistalo paloi poroksi